Hoe kies je een ziekenfonds die bij je past?

Wat verwacht jij van je ziekenfonds?

Iedereen verwacht iets anders van het leven, iedereen verwacht iets anders van zijn ziekenfonds. Heb jij al stilgestaan bij de keuze van je ziekenfonds?

Een ziekenfonds kies je vaak uit gewoonte, omdat je ouders er ook aangesloten zijn of omdat je maar één ziekenfonds kent. Toch is vergelijken interessant, want kiezen voor het ziekenfonds dat past bij jouw leven, kan voor jou een groot verschil maken.

Download de infogids en ontdek

  • Wat een ziekenfonds voor jou doet
  • Met welke factoren je het best rekening kan houden bij je keuze
  • Een ziekenfonds dat het best bij jouw gezinssituatie past
  • Checklist: hoe kies je een ziekenfonds
  • Wanneer je je moet inschrijven bij een ziekenfonds
  • Of Partena Ziekenfonds iets voor jou is

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). 


Sluiten