Alles wat je moet weten over insectenbeten

 

Een wespensteek, tekenbeet, muggenbeet, ... Wellicht heb je het ook al eens meegemaakt. Een insectenbeet kan heel pijnlijk en vervelend zijn. Met dit handige betenboekje ben jij gewapend tegen insecten zoals wespen en teken. Leg het in je EHBO box zodat je het altijd bij de hand hebt als je het nodig hebt. Print onze handige infogids uit en neem het ook mee in je reisapotheek.    

Download het betenboekje en ontdek

  • Welke soorten insectenbeten er zijn
  • Hoe je pijnlijke beten moet verzorgen
  • Hoe je insectenbeten kan vermijden
  • Hoe je een tekenbeet kan herkennen en verzorgen
  • Tips om een tekenbeet te vermijden
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Insectenbeten

Insectenbeten tekst

insectenbeten
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten