Ik ga op kamp

Bedankt!

We hebben je vrienden met succes uitgenodigd voor het kamp van je keuze. We bezorgen jou de details van het kamp per e-mail.

Wil je dit kamp graag reserveren?

Geen paniek, we hebben je de details van het kamp per mail verzonden. Klik op de link in de e-mail om het kamp te reserveren bij de kamporganisator. Vermeld dat jullie als groepje vrienden op kamp gaan, en vraag zeker ook naar je Partena-korting.

Een terugbetaling voor je kamp aanvragen?

Ben je aangesloten bij Partena Ziekenfonds, vergeet dan niet de terugbetaling voor je kamp aan te vragen. Download het terugbetalingsformulier of ga naar MijnPartena om een gepersonaliseerd terugbetalingsformulier te downloaden. 

Zoek nog een kamp Ontdek jouw korting

Bespaar 3 keer op  kampen en speelpleinwerking 

  • Partena-korting bij verschillende kamporganisatoren (ook voor vriendjes van Partena-leden die samen op kamp gaan)
  • Terugbetaling tot 150 euro voor kampen of speelpleinwerking voor leden van Partena Ziekenfonds.
  • Fiscaal voordeel tot 11,20 euro per dag

Wist je dat?

  • Je de terugbetaling voor kampen of speelpleinwerking snel aanvraagt via MijnPartena?
  • Je via de Partena app nog makkelijker terugbetalingen aanvraagt? Laat het terugbetalingsformulier invullen door de kamporganisator, neem er een foto van met je smartphone, stuur die door via de app, en wij doen de rest! 

Blogs en nieuws

Heb je je kamp nog niet geboekt? Of kan je niet wachten om op kamp te gaan? Ontdek dan nu onze blogs en nieuws over kampen en gezondheidsadvies.

Taalkamp

Op taalkamp: een balans tussen plezier en leren

Waarom niet eens Frans of Engels praten op kamp? Je leert er zoveel sneller dan op school, en je amuseert je rot. Dankzij de professionele begeleiders zijn taalkampen geschikt voor iedereen, of je nu goed bent in talen of niet. Schrijf je kind in op een taalkamp van onze kamppartner vzw Roeland. Partena Ziekenfonds voorziet een mooie terugbetaling.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 

Klant worden
Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena