Wanneer heb je een hospitalisatieverzekering nodig?

 

Als gezin word je geconfronteerd met heel wat kosten. Zo is de kans groot dat een gezinslid vroeg of laat in het ziekenhuis belandt. In welke situaties kun je rekenen op je hospitalisatieverzekering? En hoe kun je je het best voorbereiden op een ziekenhuisopname?

Met onze infogids bieden wij graag een antwoord op al jouw vragen.

Download deze gids en ontdek

  • Wat een hospitalisatieverzekering is
  • In welke situaties je op je hospitalisatieverzekering kunt rekenen
  • De checklist voor een ziekenhuisopname
  • Hoe je ook na je opname op Partena kunt rekenen
  • Hoe je de terugbetaling van je factuur het best regelt
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten