Wanneer heb je een hospitalisatieverzekering nodig?

 

Als gezin word je geconfronteerd met heel wat kosten. Zo is de kans groot dat een gezinslid vroeg of laat in het ziekenhuis belandt. In welke situaties kun je rekenen op je hospitalisatieverzekering? En hoe kun je je het best voorbereiden op een ziekenhuisopname?

Met onze infogids bieden wij graag een antwoord op al jouw vragen.

Download deze gids en ontdek

  • Wat een hospitalisatieverzekering is
  • In welke situaties je op je hospitalisatieverzekering kunt rekenen
  • De checklist voor een ziekenhuisopname
  • Hoe je ook na je opname op Partena kunt rekenen
  • Hoe je de terugbetaling van je factuur het best regelt
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten