Gezonder leven dankzij voldoende beweging

 

Gezond leven betekent vooral: tijd maken om regelmatig te eten en bewust met je voeding om te gaan. Maar ook tijd maken om voldoende te bewegen. Wil je een gezonde levensstijl, dan gaan gezond eten en voldoende bewegen hand in hand. In deze infogids geven we graag tips om op een haalbare manier aan je dagelijkse portie gezonde beweging te geraken.

Download deze gids en ontdek

  • De nieuwe bewegingsdriehoek 
  • Wanneer beweeg je voldoende? 
  • Zit jij te veel stil? Doe de test! 
  • De beweegbonus van Partena Ziekenfonds 
  • Zo beweegt je kind ook genoeg 
  • De positieve invloed van beweging
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten