De gevoelens van je kind

 
Heeft je kind het wat moeilijk? Voelt je tiener zich niet goed in z'n vel? Het is niet altijd even makkelijk om over gevoelens te praten met je kind. Wat kun je doen als je kind zich somber voelt? Hoe kun je een positief zelfbeeld stimuleren? Hoe pak je faalangst aan? Kan een kind ook echt depressief zijn? En vooral: wat kun je als ouder doen om te helpen? Je leest er meer over in onze gratis infogids.                          

Download de infogids en ontdek

  • Waarom praten over gevoelens belangrijk is
  • Hoe je je kind kan stimuleren tot een gezonde zelfwaardering
  • Hoe je sombere gevoelens bij je kind herkent
  • Wat faalangst is en wat je eraan doet
  • Wat een kinderdepressie is en hoe je oplossingen vindt
  • Of er terugbetalingen zijn voor de behandeling

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.


kinderdepressies
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten