Langer thuis wonen als zorgbehoevende

 

Veilig en comfortabel thuis blijven wonen: het kan met de juiste zorg en hulp. In onze handige infogids ontdek je het zorgaanbod en de voordelen van Partena Ziekenfonds voor wie graag zo onafhankelijk mogelijk blijft, maar toch de nodige ondersteuning zoekt. Zoek je zorg op maat in je vertrouwde thuisomgeving? Wij staan voor je klaar.

Of je nu op zoek bent naar een poetshulp, thuiszorg, een personenalarm of een klusjesdienst. Partena Ziekenfonds biedt diensten op maat van jouw zorgsituatie, wat je leeftijd ook is, welke zorg je ook nodig hebt en of je nu tijdelijk of permanent hulp nodig hebt. Ook als mantelzorger ondersteunen we jou graag met hulp en advies.

Download de gids ontdek

  • Het uitgebreide zorgaanbod van Partena Ziekenfonds
  • Wat kunnen we voor je doen met gezinszorg, thuisverpleging, PAS, sociale dienstverlening, de luisterlijn, poetshulp, ...
  • Kom jij in aanmerking voor hulp of premies? Wat moet je daarvoor doen? 
  • Hoe vind je de juiste zorg voor jouw situatie? 
 

Vul in en ontvang de gratis infogids

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten