Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan!

 

Lig je vaak uren wakker? Geraak je maar moeilijk in slaap? Slapeloosheid is een vervelend probleem, maar gelukkig bestaan er tal van oplossingen voor. In onze infogids over slapeloosheid geven onze slaapexperten tips om je snel weer op weg te helpen naar een goede nachtrust.

Download de infogids en ontdek

  • Wat slapeloosheid precies is
  • Hoe je slaapproblemen kunt oplossen
  • Bruikbare tips van onze slaapexperts
  • Slaapvoordelen en -terugbetalingen via je ziekenfonds
  • Je korting op slaapproducten bij shopavita.be 

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten