Slaap je slecht? Pak de verborgen oorzaken aan!

 

Lig je vaak uren wakker? Geraak je maar moeilijk in slaap? Dan heb je wellicht te maken met slapeloosheid. Maar wat is het en waaraan herken je het? Na het lezen van deze checklist hoef jij niet langer uren wakker te liggen. Met onze infogids over slapeloosheid geven we je tips om je snel terug op weg te helpen naar een goede nachtrust.

Download deze gids en ontdek

  • Wat slapeloosheid is en waaraan je het herkent en hoe de slaap werkt
  • Welke slaapproblemen er bestaan en de mogelijke oorzaken
  • Wat je mag verwachten van een bezoek aan de slaapkliniek
  • Slaaptips voor kinderen, pubers en volwassenen
  • Oefeningen om beter in slaap te vallen
  • Een slaapdagboek om je slaapritme bij te houden

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Slapeloosheid
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). 


Sluiten