Bescherm je gezin tegen hoge medische kosten

 

Welke afspraken staan er in jouw gezinsagenda? Ga je vaak langs bij de dokter, logopedist, chiropractor, psycholoog, osteopaat of kinesist? Draagt een van jullie een bril? Dan lopen de kosten snel op. En op goede medische zorg bespaar je liever niet. Een extra verzekering voor medische kosten, zoals Medicalia, zorgt dat je budget gezond blijft, ook als je vaak naar de dokter moet. 

Download de infogids en ontdek

  • Wat je kan verwachten van een extra verzekering medische kosten
  • Wat betaalt Medicalia precies terug
  • Is Medicalia iets voor jouw gezin
  • Wat de voorwaarden zijn om aan te sluiten
  • Hoeveel zo'n extra verzekering kost
Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is.
Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten