Dentalia Plus: jouw glimlach verzekerd

Uit recent onderzoek blijkt dat heel wat ingrepen bij de tandarts uitgesteld worden door de hoge kosten. Met Dentalia Pus hoef je je geen zorgen meer te maken. Je houdt geen financiële kater over aan je tandartsbezoek. Dentalia Plus: de tandverzekering via Partena Ziekenfonds die jouw glimlach verzekerd.

Download deze gids en ontdek

  • Waarom het verstandig is om een tandverzekering te nemen
  • Voor welke behandelingen je kunt rekenen op de tussenkomst
  • 5 weetjes om optimaal te genieten van je tandverzekering
  • Welke tegemoetkoming jij mag verwachten

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.


Dentalia

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten