Hoe met dementie omgaan?

 

Een goede begeleiding van zowel mensen met dementie als degenen die voor hen zorgen is van essentieel belang. Dat weet ook Partena Ziekenfonds. Maar hoe ga je als mantelzorger nu precies om met iemand die dementie heeft? Wij stelden deze infogids samen om jou te helpen bij de dagelijkse zorg voor iemand met dementie en een antwoord te bieden op deze vragen.

Download deze gids en ontdek

  • Wat dementie precies inhoudt
  • Waarom een tijdige diagnose belangrijk is
  • Waarom het moeilijk is om de diagnose te stellen
  • Welke zorgen je tijdig moet regelenen
  • Hoe Partena Ziekenfonds jouw zorgen kan verlichten

 

Vul in en ontvang de gratis infogids
De persoonsgegevens die je invoert worden enkel verzameld en kunnen gebruikt worden door Partena Ziekenfonds voor direct marketing doeleinden. Zo zal je nog enkele mails ontvangen gerelateerd aan de inhoud van de infogids. In geen enkel geval geven we je gegevens  door aan derden. Door het downloaden van de infogids ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds. Je kunt je op elk moment uitschrijven uit e-mails en nieuwsbrieven.

Dementie
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten