Verwacht jij een glimlach die door de beugel kan?

Een mooie glimlach is goud waard. Alleen is de weg ernaartoe niet altijd een lachertje. Want blokjes in je mond kosten veel geld. Voor een beugel leg je zelf al gauw tot 3.700 euro bij. Een betaalbare en betrouwbare tandverzekering helpt je aan de glimlach waar je altijd al van droomde.

Dentalia Plus:
tot 1.250 euro per persoon per jaar terug 

Dentalia Plus, de aanvullende tandverzekering bij Partena Ziekenfonds, vult je budget aan waar de wettelijke ziekteverzekering niet, of slechts gedeeltelijk, tussenkomt. Zo blijft tandzorg betaalbaar voor je hele gezin. 
  • tot 1.250 euro extra terugbetaald, per persoon en per jaar
  • terugbetaling voor orthodontie, paradontologie, prothesen, implantaten, preventieve én curatieve tandverzorging
  • betaalbare bijdrage
  • beperkte wachttijd
 

Betaalbaar en betrouwbaar

Dentalia Plus houdt goede tandzorg betaalbaar. Bereken snel je maandelijkse gezinsbijdrage.

 

Wat verwacht jij van een tandverzekering? Laat iets weten en onze klantenadviseurs nemen gauw contact met je op.

*
*
*
Gelieve je telefoonnummer zonder leestekens toe te voegen.
*
*
 
Wij hebben al 7 jaar Dentalia Plus en dat is al goed van pas gekomen. Mijn twee dochters hebben een beugel, mijn man een implantaat, en ikzelf een brugje. Met Dentalia Plus hebben we ons nooit zorgen moeten maken over de kosten.
Hilde

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten