Wat verwacht jij van ons?

Een persoonlijke service én handige digitale diensten

Je ziekenfondsdossier regel je graag snel en zonder gedoe. Daarom is er MijnPartena, jouw online ziekenfonds. Heb je vragen? Dan zijn we bereikbaar, via mail, telefoon of chat. Wil je persoonlijk advies? Dan doen wij wat je verwacht: we maken tijd om te zoeken naar een oplossing op maat van jouw situatie.

MijnPartena: zo handig dat je er blij van wordt

  • Bekijk je tijdlijn met terugbetalingen
  • Check je verzekeringen in 1 oogopslag
  • Snelle selfservice, minder papierwerk
  • Even handig op pc, tablet of smartphone
  • Stel je vragen aan de Partena chatbot

  Advies op maat van jouw situatie

  Iedereen verwacht iets anders van het leven. En iedereen verwacht iets anders van z'n ziekenfonds. Daarom biedt Partena Ziekenfonds altijd een persoonlijke service, op maat van jouw leven en jouw situatie. Heb je vragen of zoek je advies? Maak een afspraak met een klantenadviseur, en we voorzien genoeg tijd om in alle rust je vragen te beantwoorden. Zo kunnen we samen je dossier overlopen, hulp bieden als je zwanger bent of thuiszorg nodig hebt, en advies geven over extra verzekeringen.

Geef mij vrijblijvend advies
*
*
*
*
*
 

Wat verwacht jij van ons?

Reken op Partena Ziekenfonds!

 • Persoonlijke service
 • Handige digitale diensten
 • Voordelen op maat van jouw leven
 • Betaalbare & betrouwbare verzekeringen
 • Zorg op maat: poetshulp, thuiszorg, kinderopvang

Veranderen van ziekenfonds is kinderspel

Veranderen van ziekenfonds kost jou geen moeite. Wil je overstappen naar Partena Ziekenfonds? Vul het formulier in en wij doen het nodige. We regelen ook alles met je huidige ziekenfonds. 
Het nieuwe MijnPartena is zeker een 9/10 waard! Duidelijk, overzichtelijk, mooie kleuren en heel gebruiksvriendelijk.
Marie-Christine, klant, en lid van het testpanel van MijnPartena
MijnPartena

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten