Valt je mond open bij het zien van je tandartsfactuur?

De kosten voor tandzorg kunnen aardig oplopen in een gezin. En dat verbetert niet naarmate er mondjes bij komen. Voor een beugel leg je zelf gauw tot 3.700 euro bij. Een tandprothese kost gemiddeld tot 1.648 euro. Telkens een flinke hap uit je budget! Verwacht jij een tandzorgfactuur die betaalbaar blijft? Dat kan, met Dentalia Plus.

Dentalia Plus:
tot 1.250 euro per persoon per jaar terug 

Dentalia Plus, de aanvullende tandverzekering bij Partena Ziekenfonds, vult je budget aan waar de wettelijke ziekteverzekering niet, of slechts gedeeltelijk, tussenkomt. Zo blijft tandzorg betaalbaar voor je hele gezin. 

  • tot 1.250 euro extra terugbetaald, per persoon en per jaar
  • terugbetaling voor orthodontie, parodontologie, prothesen, implantaten, preventieve én curatieve tandverzorging
  • betaalbare bijdrage
  • beperkte wachttijd

Betaalbaar en betrouwbaar

Dentalia Plus houdt goede tandzorg betaalbaar. Bereken snel je maandelijkse gezinsbijdrage.

Wat verwacht jij van een tandverzekering? Laat iets weten en onze klantenadviseurs nemen gauw contact met je op.

*
*
*
Gelieve je telefoonnummer zonder leestekens toe te voegen.
*
*
 
Wij hebben al 7 jaar Dentalia Plus en dat is al goed van pas gekomen. Mijn twee dochters hebben een beugel, mijn man een implantaat, en ikzelf een brugje. Met Dentalia Plus hebben we ons nooit zorgen moeten maken over de kosten.
Hilde

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten