Samenwerking met affiliate partners

Partena Ziekenfonds en de samenwerking met affiliate partners

In het kader van transparantie omtrent onze werking, geven we graag een woordje uitleg bij onze samenwerking met de affiliate partners.

Wat is affiliate marketing? 

Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij adverteerders, waaronder Partena Ziekenfonds, samenwerken met affiliates. Bij deze vorm  van marketing werken 3 partijen samen, namelijk de adverteerder, de affiliate en het netwerk.

1. Adverteerder

In dit geval Partena Ziekenfonds, waarbij wij onze advertenties ter beschikking stellen op het platform van de netwerken waarmee wij samenwerken.

2. Affiliates 

Affiliates, of publishers, sturen gerichte mails naar een door hen verworven database. Zij versturen mails voor verschillende adverteerders, waaronder ook Partena Ziekenfonds. Zij brengen bezoekers op de hoogte van aanbiedingen en sturen bezoekers door naar de website van de adverteerder. 

3. Netwerken

Het affiliate-netwerk vormt de schakel tussen de adverteerder en de affiliates. Het netwerk stelt een platform ter beschikking van beide partijen waarop advertenties kunnen worden aangeboden. 

Onze samenwerking met affiliate partners 

Als adverteerder (Partena Ziekenfonds) stellen wij een aantal advertenties ter beschikking van onze affiliate marketing partijen, waarvan je een mail ontvangen hebt. Deze advertenties stellen wij ter beschikking binnen het netwerk. Die kun je zien als een soort makelaar, die onze advertenties op hun beurt ter beschikking stelt aan zogenaamde publishers/affiliates, of uitgevers van allerlei mailings en nieuwsbrieven.

Deze publishers/affiliates bekijken welke advertenties er beschikbaar zijn (van bijvoorbeeld Partena Ziekenfonds), en welke interessant zouden kunnen zijn voor de mailings en nieuwsbrieven die zij uitsturen.

Wie deze mailings en nieuwsbrieven ontvangt, is ingeschreven op deze mailings van deze publisher/affiliate. Partena Ziekenfonds heeft de affiliate marketing partijen waarmee zij samenwerkt nauwkeurig geselecteerd en werkt alleen  met partijen die waarborgen dat ze wel degelijk een opt-in hebben ontvangen.

We willen benadrukken dat we alles doen om je privacy en de GDPR (General Data Protection Regulation of ook Algemene Verordening Gegevensbescherming – AVG genoemd) regelgeving te respecteren en je enkel informeren als je geïnteresseerd bent in de dienstverlening die vermeld wordt in onze mails. Als je aangeeft geen interesse te hebben in onze mails, kun je je op elk moment uitschrijven op de mail van de uitgever

Heb je vragen of klachten? 

Wij geven je gegevens niet door aan derde partijen, ook niet aan onze affiliate partners. Wij benadrukken nogmaals dat de mailings die je ontvangt niet vanuit Partena Ziekenfonds verstuurd worden, maar vanuit de database van onze affiliate partner. 

Uiteraard willen wij toezien op de kwaliteit van de partners waarmee wij samenwerken. Je kan je te allen tijde uitschrijven uit de nieuwsbrieven van deze partners door op de uitschrijflink te klikken. Heb je vragen of klachten over één van deze partners? Laat het ons dan zeker weten.

Lees ook onze privacyverklaring

Contactgegevens

Data Protection Office (DPO)
Sluisweg 2 bus 1
9000 Gent

Vragen over je privacy?

Heb je een vraag, suggestie of klacht over de bescherming van je persoonlijke gegevens?

Wens je je rechten voorzien in de GDPR-wetgeving uit te oefenen?

Stuur je reactie door via ons contactformulier.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena