Ontdek ons aanbod

Goed in je vel

Partena stimuleert je om gezond te leven en je goed in je vel te voelen. Bekijk onze voordelen voor preventieve gezondheidszorg, en onze terugbetalingen voor brillen en hoorapparaten. Ook jouw keuze voor alternatieve behandelingen, psychotherapie, gezonde voeding en meer beweging ondersteunen we graag met kortingen en voordelen.

Inhoud

  • Preventie
  • Gehoor en zicht
  • Body en mind

Blog en nieuws

Gezond advies en het laatste gezondheidsnieuws

Stop met roken

Stoppen met roken: de gevolgen

Stoppen met roken verloopt vaak met hoogtes en laagtes. Het is normaal dat je lastige momenten, of ontwenningsverschijnselen ervaart. Roken is immers een verslaving, en dat opgeven heeft natuurlijk bepaalde effecten op je lichaam.

Gehoor

Schade aan je oren: de symptomen

Hoe sneller je gehoorproblemen vaststelt, hoe sneller de schade behandeld of hersteld kan worden. Wat is gehoorschade nu juist ? Hoe herken je de symptomen zo snel mogelijk? En welke soorten schade aan je oren bestaan er?

Gebit poetsen

Je tanden goed poetsen

Je tanden zijn een kostbaar goed. Gezonde tanden stralen niet alleen gezondheid uit, ze zorgen ook effectief voor een betere gezondheid. Maar mooie en gezonde tanden, je krijgt ze niet vanzelf. Dagelijks goed poetsen is de eerste grote stap in de goede richting.

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena