Recht op verhoogde tegemoetkoming?

Heb je als gezin of als persoon met een laag inkomen recht op de verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je niet alleen minder bij de dokter, je kunt hierdoor ook recht hebben op andere sociale voordelen.

Welke documenten je nodig hebt om de verhoogde tegemoetkoming aan te vragen, hangt af van jouw situatie. Neem daarom eerst de voorwaarden door.

Heb je alle documenten bij de hand? Prima!

Bezorg ons je aanvraag

  • Scan alle documenten in en laad de pdf op via het formulier op deze webpagina. Of neem er een leesbare foto van en laad die op.
  • Zodra de documenten in ons bezit zijn, verschijnt een ontvangstbevestiging op je scherm.
  • We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk.
 
Laad je document hier op
*
*
*
Zonder leestekens
*
Toegestaan bestandstype: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png, (max 2 MB per bestand)
*

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Selfservice in MijnPartena

Heb je recht op de verhoogde tegemoetkoming en heb je een attest nodig? Download het meteen via MijnPartena, jouw online ziekenfonds.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! Neem contact op, wij helpen je graag verder.

 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). Bekijk hier de juridische info en richtlijnen van MIFID of surf naar MiFID. De info op deze pagina is gebaseerd op de algemene verzekeringsvoorwaarden van 2020.


Sluiten