Recht op verhoogde tegemoetkoming?

Heb je als gezin of als persoon met een laag inkomen recht op de verhoogde tegemoetkoming, dan betaal je niet alleen minder bij de dokter, je kunt hierdoor ook recht hebben op andere sociale voordelen.

Welke documenten je nodig hebt om de verhoogde tegemoetkoming aan te vragen, hangt af van jouw situatie. Neem daarom eerst de voorwaarden door.

Heb je alle documenten bij de hand? Prima!

Bezorg ons je aanvraag

  • Scan alle documenten in en laad de pdf op via deze webpagina*. Of neem er een leesbare foto van en laad die op.
  • Zodra de documenten in ons bezit zijn, verschijnt een ontvangstbevestiging op je scherm.
  • We verwerken je aanvraag zo snel mogelijk.

 

* Om de bestanden optimaal op te laden dien je gebruik te maken van Chrome of Firefox. Toegestaan bestandstype: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png.

 
Laad je document hier op
*
*
*
Zonder leestekens
*

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

Selfservice in MijnPartena

Heb je recht op de verhoogde tegemoetkoming en heb je een attest nodig? Download het meteen via MijnPartena, jouw online ziekenfonds.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! Neem contact op, wij helpen je graag verder.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten