Arbeidsongeschikt? Stuur ons je vakantieattest!

Ben je arbeidsongeschikt en ontving je een vakantieattest van ons? Laat het dan zo snel mogelijk invullen door je werkgever of werkloosheidsinstelling. Zij kunnen het ons ook doorsturen via het formulier op deze webpagina. 

Zolang wij jouw vakantieattest niet ontvangen, gaan wij ervan uit dat je dit jaar nog al je vakantiedagen moet opnemen. Daarom houden we het maximaal aantal (24) dagen van je ziekte-uitkering af in de maand december.

Hoe bezorg je ons het vakantieattest? 

  • Scan het ingevulde vakantieattest in en laad de pdf op via deze webpagina. Of neem er een leesbare foto van en laad die op.
  • Zodra het vakantieattest in ons bezit is, ontvang je een e-mail met ontvangstbevestiging.
  • We verwerken je vakantieattest zo snel mogelijk. Ondertussen kun je je uitkeringsdossier opvolgen via MijnPartena, jouw online ziekenfonds.

Blanco versie nodig? Download het vakantieattest (pdf).

Meer weten? Lees de veelgestelde vragen hieronder.

 
 

Laad je document hier op

*
*
*
Zonder leestekens
*
Toegestaan bestandstype: .doc, .docx, .pdf, .jpg, .jpeg, .png, (max 2 MB per bestand)
*

Veelgestelde vragen

Vraag en antwoord

  • Waarvoor dient het vakantieattest?
  • Hoe wordt het aantal vakantiedagen berekend?
  • Kun je vakantiedagen spreiden over verschillende maanden?
Bekijk nog meer veelgestelde vragen
 

Selfservice in MijnPartena

Volg je uitkeringsdossier eenvoudig op via MijnPartena, jouw online ziekenfonds.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! Neem contact op, wij helpen je graag verder.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (n° CDZ 5006c) voor "MLOZ Insurance", de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629, erkend onder nr. CDZ 750/01 voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten