Een hospitalisatieverzekering beschermt je tegen hoge kosten bij een operatie, bevalling, of ziekenhuisopname aan een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Als ziekenfonds en expert in gezondheidszorg is ons doel niet om winst te maken, maar wel om bescherming te bieden aan een zeer voordelige prijs. Al meer dan 785.000 personen hebben gekozen voor de bescherming van Hospitalia. Maak nu ook de gezonde reflex.
 
Laat vrijblijvend jouw gezinsbijdrage berekenen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.  Verzeker je optimaal en kies voor een van de drie Hospitalia-formules: 

1. Hospitalia 

Jouw garantie op een terugbetaling zonder franchise tot 25.000 euro per jaar, bij een hospitalisatie in een twee- of meerpersoonskamer. Aansluiten bij Hospitalia kan op elke leeftijd.

2. Hospitalia Plus 

Jouw bijzonder uitgebreide hospitalisatieverzekering met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. 

Welke kosten krijg je terug? 

  • verblijf in een éénpersoonskamer (bij meerdaagse opname)
  • erelonen en kamersupplementen
  • tegemoetkoming bij geneeskundige verzorging 1 maand vóór en 3 maanden na de ziekenhuisopname
  • niet-vergoedbare implantaten en andere voordelen
  • medicatie tijdens de opname

Voor een opname in een eenpersoonskamer in bepaalde Brusselse en Waalse ziekenhuizen is er een franchise van 150 euro. Bekijk de meest recente lijst van die ziekenhuizen. Voor een opname in eenpersoonskamer in een ander ziekenhuis is er NOOIT een franchise. Ook voor een meerpersoonskamer is er nooit een franchise.

Gezonde garanties voor jou en je gezin! Hospitalia Plus is toegankelijk tot en met 65 jaar. Ben je ouder,dan kun je wel aansluiten bij Hospitalia.  

3. Hospitalia Continuïteit

Groepspolis via je werkgever? Maar ben je wel goed verzekerd als je van job verandert? Of als je ontslagen wordt of met pensioen gaat? Hospitalia Continuïteit beschermt je tijdens en na je groepspolis

  • geen wachttijd, dus geen onderbreking van je bescherming
  • geen bijkomende medische vragenlijst, dus geen risico op medische beperkingen
  • geen leeftijdsgebonden meerprijs bovenop je Hospitalia-bijdrage

Hospitalia Continuïteit is toegankelijk tot en met 64 jaar. Ben je ouder, dan kun je wel aansluiten bij Hospitalia

Als je dochter in het ziekenhuis ligt, wil je haar alle aandacht én de beste medische zorg geven, zonder zorgen om de factuur.
Zowie
hospitalia het verhaal van zowie
 

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.  Partena Ziekenfonds, verzekeringsagent (CDZ-nr. 5006c - Sterrenkundelaan 1, 1210 Brussel) voor de VMOB 'Ziekenfonds voor hospitalisatiekosten', Lenniksebaan 788 A, 1070 Brussel, RPR Brussel (422.189.629, CDZ-nr. 750/01). 


Sluiten