Onze hospitalisatieverzekeringen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschermen je tegen hoge kosten bij een operatie, bevalling, of ziekenhuisopname Al meer dan 785.000 mensen kozen voor de bescherming van Hospitalia. Maak nu ook de gezonde reflex.
 
Laat vrijblijvend jouw gezinsbijdrage berekenen. Vul het formulier hiernaast in en wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op.  Verzeker je optimaal en kies voor één van de drie Hospitalia-formules: 

1. Hospitalia 

Jouw garantie op een terugbetaling zonder franchise tot 25.000 euro per jaar, bij een hospitalisatie in een twee- of meerpersoonskamer. Aansluiten bij Hospitalia kan op elke leeftijd!

2. Hospitalia Medium

Uitgebreide hospitalisatieverzekering met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zonder grensbedrag. Terugbetaling van ereloonsupplementen tot 200%.

Welke kosten krijg je terug? 

  • Verblijf in een éénpersoonskamer (bij meerdaagse opname)
  • Ereloonsupplementen tot 200% en kamersupplementen
  • 60 dagen voorzorg en 180 dagen nazorg
  • Optie waarborg zware ziekten 
  • Uniek dienstenpakket Hospitalia Assist*: tot 40 uren extra hulp

Hospitalia Medium is toegankelijk tot en met 65 jaar. Ben je ouder, dan kun je aansluiten bij Hospitalia.  

3. Hospitalia Plus 

Het comfort van een eenpersoonskamer in ziekenhuizen met hoge ereloonsupplementen in Brussel en Wallonië, en dit bovenop alle voordelen van Hospitalia Medium! Terugbetaling ereloonsupplementen tot 300%.

*NIEUW vanaf 01/04/2020: Dienstenpakket Hospitalia Assist: tot 40 uur extra hulp bij huishoudelijke taken, opvang van kinderen of huisdieren, psychologische hulp, vervoer en hulp bij schooltaken.

*Franchise: Voor een opname in een eenpersoonskamer in bepaalde Brusselse en Waalse ziekenhuizen is er een franchise van 150 euro. Bekijk de meest recente lijst van die ziekenhuizenVoor een opname in eenpersoonskamer in een ander ziekenhuis is er NOOIT een franchise. Ook voor een meerpersoonskamer is er nooit een franchise.

Als je dochter in het ziekenhuis ligt, wil je haar alle aandacht én de beste medische zorg geven, zonder zorgen om de factuur.
Zowie
hospitalia het verhaal van zowie

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten