Verzeker je optimaal

Onze hospitalisatieverzekeringen hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en beschermen je tegen hoge kosten bij een operatie, bevalling, ziekte of plotse ziekenhuisopname. Maar ook na je opname kan je rekenen op de hulp van Hospitalia, dankzij het dienstenpakket Hospitalia Assist. Zo kan je niet alleen zonder zorgen over je factuur herstellen, maar je krijgt ook praktische ondersteuning van Partena Ziekenfonds om jouw genezing te bevorderen. Dankzij het dienstenpakket Hospitalia Assist kan je beroep doen op onder andere huishoudhulp en opvang van kinderen en huisdieren.
 
Dankzij de optie zware ziekten, kan je je ook extra verzekeren tegen de vaak hoge kosten die een zware ziekten met zich meebrengen. Al meer dan 172.288 mensen kozen voor de bescherming van een Hospitalia-verzekering.
 
Laat vrijblijvend je bijdrage berekenen. Vul het formulier in en we bellen je binnen de 2 werkdagen op. 
 

Kies voor 1 van de 3 Hospitalia-formules: 

1. Hospitalia 

Jouw uiterst betrouwbare hospitalisatieverzekering voor een betaalbare prijs. Vlotte terugbetaling van ziekenhuiskosten tot € 25.000 per jaar, én van voor- en nazorg. Instap ook na 65 jaar!

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

2. Hospitalia Medium

Compleet verzekerd zonder grensbedrag, met het comfort van een eenpersoonskamer en uitgebreide voor- en nazorg. Nu met Hospitalia Assist: een innovatief dienstenpakket voor wie opgenomen of herstellende is. Hospitalia Medium is toegankelijk tot en met 65 jaar. Ben je ouder, dan kun je aansluiten bij Hospitalia. 

Welke kosten krijg je terug? 

  • Verblijf in een éénpersoonskamer (bij meerdaagse opname)
  • Ereloonsupplementen tot 200% en kamersupplementen
  • 60 dagen voorzorg en 180 dagen nazorg
  • Optie waarborg zware ziekten 
  • Uniek dienstenpakket Hospitalia Assist*: tot 40 uren extra hulp

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

3. Hospitalia Plus 

Combineer alle voordelen van Hospitalia en Hospitalia Medium met het extra comfort van een eenpersoonskamer in bepaalde ziekenhuizen in Brussel en Wallonië, waar extra hoge ereloonsupplementen gelden.

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

 

*NIEUW: Dienstenpakket Hospitalia Assist: tot 40 uur extra hulp bij huishoudelijke taken, opvang van kinderen of huisdieren, psychologische hulp, vervoer en hulp bij schooltaken.

*Franchise: Voor een opname in een eenpersoonskamer in bepaalde Brusselse en Waalse ziekenhuizen is er een franchise van 150 euro. Bekijk de meest recente lijst van die ziekenhuizenVoor een opname in eenpersoonskamer in een ander ziekenhuis is er NOOIT een franchise. Ook voor een meerpersoonskamer is er nooit een franchise.

6 dagopnames en heel veel nazorg: dan loopt de rekening snel op. Maar dankzij Hospitalia hebben we ons daar nog geen minuut zorgen over gemaakt.
Sarah
Helan

Sluit je vandaag aan bij Partena?
Dan word je vanaf 1 januari automatisch klant bij Helan Onafhankelijk ziekenfonds.

Net als bij Partena reken je bij Helan op een vlot draaiend ziekenfonds en betaalbare verzekeringen, maar ook kinderopvang, thuiszorg, huishoudhulp, vakantiekampen en een gezondheidsshop.

Je bent van harte welkom!

 

Meer weten over Helan?

Lees de meest gestelde vragen.

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten