Wat als je een tand moet laten trekken of een kroon nodig hebt? Of als je kind een tand breekt of een beugel moet dragen? De ziekteverzekering betaalt veel tandartskosten niet terug...

Wie een beugel moet dragen, moet tot 3.700 euro zelf betalen. Vaak moet je dieper in de geldbeugel tasten. Een prothesebehandeling kost gemiddeld 1.648 euro en 10% betaalt meer dan 3.432 euro*.

De kostprijs ligt zo hoog omdat de meeste artsen en specialisten 'niet-geconventioneerd' zijn en dus hoge supplementen en erelonen aanrekenen.

Laat een hoge tandartsfactuur je glimlach niet bederven. Partena Ziekenfonds beschermt je tegen hoge en onverwachte tandkosten.

Vraag vrijblijvend advies. Wij bellen je binnen de 2 werkdagen op. Niet meteen bereikbaar? Wij sturen je een mailtje.

Dentalia Plus: tot 1.250 euro per persoon elk jaar terugbetaald!

Dentalia Plus garandeert jou de terugbetaling van tandzorgen waarvoor de wettelijke ziekteverzekering niet of maar gedeeltelijk tussenkomt. Zoals voor orthodontie, prothesen, implantaten, parodontologie, preventieve en curatieve tandverzorging.

Met Dentalia Plus krijg je jaarlijks tot 1.250 euro terug per persoon, waarvan maximaal 1.050 euro gebruikt kan worden voor het plaatsen van tandprotheses, tandimplantaten, orthodontie en parodontologie.

Je kunt aansluiten tot en met de leeftijd van 64 jaar. Eenmaal aanvaard, blijf je levenslang verzekerd zonder risico op uitsluiting.

Bekijk het overzicht van wat wel en niet verzekerd is

 * Studie 'De kostprijs van tandzorg voor de verplichte verzekering en voor de patiënt', te downloaden op www.mloz.be.


Zonder Dentalia Plus had ik waarschijnlijk nooit voor een beugel gekozen. Zo'n beugel kost veel geld en als volwassene krijg je geen terugbetaling via de verplichte ziekteverzekering.
Marleen
Dentalia Plus Testimonial Marleen

Je privacy is belangrijk voor ons. Wij geven je gegevens niet door aan derden. Door het invullen van het formulier ga je akkoord met de privacy policy van Partena Ziekenfonds.

Partena Ziekenfonds is verzekeringsagent (CDZ- nr. 5006c) voor “MLOZ Insurance”, de VMOB van de Onafhankelijke Ziekenfondsen, (RPR Brussel, 422.189.629) erkend onder nr. CDZ 750/01 (voor de takken 2 en 18). Bekijk de infofiche en de algemene voorwaarden. Belgisch recht is van toepassing op het verzekeringscontract. De looptijd van dit contract is levenslang. Bij klachten contacteer je de klachtendienst van Partena Ziekenfonds of de Ombudsman van de Verzekeringen.

Voor meer informatie over de aansluiting bij dit/deze producten kunt u terecht bij Partena Ziekenfonds.

Sluiten