Aanbod verzekeringen

Income Two

Met Income Two, de verzekering gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen, ben je tijdens de eerste maanden arbeidsongeschiktheid zeker van een inkomen.

Opgelet! De verzekering Income One werd op 1/7/2019 stopgezet naar aanleiding van de nieuwe wetgeving rond arbeidsongeschiktheid voor zelfstandigen.

Het is niet meer mogelijk om in te schrijven op de verzekering Income Two. Wie al aangesloten is bij Income Two kan rekenen op een vlotte uitbetaling van zijn gewaarborgd inkomen door Partena Ziekenfonds.

Verzekering gewaarborgd inkomen

Als zelfstandige kun je rekenen op een bruto-vervangingsinkomen dankzij de verzekering Income Two. De premies zijn fiscaal aftrekbaar. Het bruto-vervangingsinkomen bedraagt 50 euro per dag tijdens de eerste maand én 25 euro per dag tijdens de tweede en derde maand.

Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan

Om een tussenkomst van Income Two te verkrijgen, bezorg je het getuigschrift van arbeidsongeschiktheid aan je ziekenfonds binnen de correcte termijn. De uitbetaling gebeurt automatisch. 

Met ingang van 1 januari 2017, werden de verzekeringen Comfort, Comfort Plus en Income Two ondergebracht in de verzekeringsmaatschappij van onderlinge bijstand 'Ziekenfonds voor Hospitalisatiekosten' (HOSPITALIA) en dit als gevolg van de fusie met de verzekeringsmaatschappij van onderlinge bijstand SECUREX (fusie gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 11 januari 2017, pg 1323-1324).

Sluiten

Kantoorzoeker

Ben je op zoek naar het dichtstbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena