Praktische afspraken

Zelf je poetshulp annuleren

Als je even geen poetshulp nodig hebt, laat het ons dan tijdig weten. Zo krijgen onze poetshulpen niet te maken met plots loonverlies.

Al onze medewerkers hebben vaste arbeidscontracten. Wij gaan ervan uit dat de poetshulp het hele jaar door bij jou welkom is. Even geen hulp nodig, verwittig onze dienst dan zo snel mogelijk!

Eenmalig annuleren

Indien de poetshulp omwille van omstandigheden niet bij jou kan langskomen, gelieve ons daar dan minstens 5 werkdagen vooraf van op de hoogte te brengen. Je kunt tot 3 keer per jaar de hulp éénmalig annuleren.

Voor een langere periode annuleren

Eenmaal per jaar kun je de poetshulp annuleren omdat je bv. met vakantie bent. Als je onze dienst minstens 1 maand op voorhand op de hoogte brengt van je reisplannen, kun je de poetshulp annuleren voor een periode van maximaal 4 opeenvolgende weken. Indien je de hulp langer dan 4 weken wilt annuleren, kunnen wij niet garanderen dat jouw vaste poetshulp bij je terug kan komen.

Laattijdig annuleren

Bel je je hulp te laat of niet af, dan betekent dit onverwacht loonverlies voor je poetshulp. Vinden wij op dat moment geen andere oplossing voor hem of haar, dan moeten wij de geplande poetsbeurt aanrekenen. We vragen je dan om de poetsbeurt te betalen aan de volledige (gesubsidieerde) waarde van de dienstencheques geldend op dat moment.

De samenwerking stopzetten

Wens je geen gebruik meer te maken van onze dienstverlening, dan kun je de hulp opzeggen, mits een opzegperiode van 1 maand. Annulaties schorten deze opzeg op.

60 euro korting 

Ben je klant van Partena Ziekenfonds? Dan betaal je geen halfjaarlijkse klantenbijdrage van 30 euro voor poets- en strijkhulp van Partena Hulp in huis.

Lees meer

Haal hulp in huis

Een opgeruimd en net huis geeft je gemoedsrust. 
De vlotte samenwerking met onze poetshulpen zorgt voor
onberispelijk werk. Betalen doe je met dienstencheques.


Poetshulp aanvragen Vrijblijvend advies
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor