Poets- en strijkhulp met dienstencheques

Reken op Partena Hulp in huis voor professionele en betrouwbare poets- en strijkhulp met dienstencheques. Voor strijkhulp kun je ook terecht in onze Strijkshop of in een van onze Strijkpunten.


Poetshulp aanvragen Strijkhulp aanvragen

 Ontdek ons aanbod

poetshulp met dienstencheques

Poetshulp

Onze poetshulpen zijn goed opgeleid en bieden betrouwbare hulp in huis. Vraag nu poetshulp aan en kom thuis in een proper huis. Betalen doe je met dienstencheques. 

strijkhulp met dienstencheques

Strijkhulp

Geef je versgewassen kledij af in een strijkdrop, strijkpunt of strijkshop, of kies voor strijkhulp bij je thuis. Je regelt de betaling met dienstencheques.

over dienstencheques

Over dienstencheques

Dienstencheques zijn een fiscaal voordelig betaalmiddel voor poetshulp. Hoe vraag je dienstencheques aan, en hoe regel je de betaling met je poets- of strijkhulp? 

Werking Poetshulp

Onze werking

Reken op een vlotte samenwerking met goed opgeleide poets- en strijkhulpen. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je extra hulp aanvragen? Dan zijn onze consulenten altijd bereikbaar.

poetshulp vacatures partena

Werken bij Partena Hulp in huis

Zin om bij Partena te werken als poets- of strijkhulp? Wij bieden je een fijne werkplek en investeren in bijscholing en een goede begeleiding. Heb je al eigen klanten, breng ze dan gerust mee. 

Als ik op weg ben naar het werk, zet ik af en toe een mand met hemden af in een strijkpunt van Partena. Een paar dagen later haal ik de hemden netjes gestreken weer op. Nauwelijks tijdverlies, en een vriendelijke service!
Stijn
Poetshulp_Testimonial

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Je huis opruimen: tips op weg naar proper wonen

Blog 20 januari 2016

Opgeruimd staat netjes! Een schone, nette omgeving brengt jou én je huisgenoten tot rust. Bij sommigen zit regelmatig poetsen gebeiteld in hun weekprogramma. Voor alle anderen geven we met plezier enkele handige tips mee! Want iedereen vraagt zich wel af waar ze in hemelsnaam moeten beginnen bij het opruimen van hun huis.

Alles wat je moet weten over dienstencheques in 2016

Alles wat je moet weten over dienstencheques in 2016

Blog 24 december 2015

Weet je niet wat eerst te doen? Geef je werk dan voor een stukje uit handen en laat Partena Hulp in huis je hierbij helpen. Dankzij onze hulp in huis kan je jouw huishoudelijke taken zoals poetsen of strijken uitbesteden. Betalen doe je gemakkelijk met dienstencheques. Want dienstencheques zijn in 2016 nog steeds van de partij. Wat er verandert op 1 januari, hoe je ze kan bestellen en wat je ermee kan betalen: je leest het allemaal hier.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor