Praktische afspraken

Opvangplan

Om opvang je van je kindje vlot te laten verlopen, noteren we bij de start van de opvang een paar basisafspraken in een opvangplan.

Opvangplan

  • In het opvangplan staat de startdatum van de opvang en de geplande opvangdagen voor je kind. Het opvangplan is bindend, zowel voor de ouders als voor Partena Kinderopvang.
  • Het opvangplan bevat altijd minstens 2 opvangdagen per week voor elk kind. Dit is belangrijk voor de hechting van het kind in de opvang en om de pedagogische stabiliteit te garanderen.
  • De wettelijke bepaling voorziet de basisregel 'opvang reserveren = betalen'. Dit betekent dat je als ouder betaalt voor de dagen die je vastgelegd hebt in het opvangplan en voor eventuele extra dagen die je met de opvang bovenop het opvangplan bent overeengekomen. 
  • De prijs voor de opvang wordt berekend op basis van het inkomen en de gezinssamenstelling.

puber

Ontdek meer over Baby & Kinderen 

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je nieuw of zit je kindje al bij ons in de opvang? Je hebt vast nog enkele vragen. We willen je graag verder helpen. 

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor