Onze werking

Samenwerking met de ouders

Wederzijds vertrouwen en open communicatie zijn de sleutelwoorden in de samenwerking tussen Partena Kinderopvang en ouders. Ouders en kinderbegeleiders voeden samen het kind op.

Ouders als belangrijke partner

  • We maken tijd voor een gesprek tijdens breng- en haalmomenten. We houden van persoonlijk contact.
  • We organiseren jaarlijks een ouderactiviteit/infoavond, en versturen een kwaliteitsnieuwsbrief.

Heen-en-weerschriftje

Als ouder wil je weten hoe je kind zich voelt in de opvang. En als kinderbegeleider is het goed om te weten hoe een kind het thuis stelt. Om de communicatie tussen ouders en kinderbegeleiders te ondersteunen, gebruiken we een heen-en-weerschriftje. Hierin noteren we alle nuttige en nodige informatie over het kind:

Heen-en-weerpagina’s: Voor elke dag is een dubbele pagina voorzien waarop kinderbegeleiders en ouders aan mekaar vertellen hoe de voorbije uren zijn verlopen, wat het kindje heeft gegeten... Ook voor extra informatie, zoals bijvoorbeeld praktische afspraken over verlofdagen, is er voldoende plaats.

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je nieuw of zit je kindje al bij ons in de opvang? Je hebt vast nog enkele vragen. We willen je graag verder helpen. 

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor