Onze werking

Professionele opleiding en begeleiding

Al onze onthaalouders en kinderbegeleiders zijn goed opgeleid en worden individueel opgevolgd. Ze vangen je kindje professioneel op.

Individuele begeleiding

Elke kinderbegeleider bij Partena wordt persoonlijk begeleid en gecoachtIn de persoonlijke ondersteuning die we aanbieden, komen naast de sterktes van iedere kinderbegeleider ook evengoed vragen en werkpunten aan bod.

Groepsopleiding en vorming

Partena Kinderopvang zorgt jaarlijks voor vormingen die inspelen op de behoeften van de kinderbegeleiders. De kinderbegeleiders zijn vrij om aan te sluiten bij de vormingen die hen interesseren. Via begeleidingsbezoeken spelen de dienstverantwoordelijken ook in op de individuele noden van kinderbegeleiders:

  • De dienst kan een kinderbegeleider via individuele begeleiding stimuleren om een opleiding te volgen. We ondersteunen kinderbegeleiders die er zelf voor kiezen om een opleiding te volgen. 
  • Kinderbegeleiders die hun attest 'baby- en peuterreanimatie' moeten vernieuwen, krijgen een persoonlijke uitnodiging om deel te nemen aan de opleiding 'baby- en peuterreanimatie'.
  • De samenwerkende kinderbegeleiders krijgen de kans om een opleiding blustechnieken. Ze krijgen ook een opleiding in het kader van voedselveiligheid.

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je nieuw of zit je kindje al bij ons in de opvang? Je hebt vast nog enkele vragen. We willen je graag verder helpen. 

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor