Onze werking

Hoe verloopt de samenwerking met de ouders?

Tevreden kindjes, tevreden begeleiders én tevreden ouders zijn voor ons een prioriteit. In onze relatie met de ouders staat openheid, eerlijkheid en communicatie centraal.

Onze basisafspraken

Wij zetten ons volop in om zowel de opvang van de kinderen, als de werkomstandigheden van de begeleiders, en het comfort van de ouders zo goed mogelijk te bewaken.

  • Het is belangrijk dat ouders bewust kiezen voor onze kinderopvang en van bij het begin op de hoogte zijn van onze werking, waarden en principes. 
  • Onze kinderbegeleiders beschikken over de nodige pedagogische kennis en vaardigheden. Je kunt als ouder op hun expertise vertrouwen.
  • Uiteraard is er ruimte voor wederzijds overleg en staan we open voor nieuwe ideeën.
  • We hechten veel belang aan goede praktische afspraken, bijvoorbeeld over het brengen en afhalen van je kindje, over hoe je afscheid neemt 's morgens, en over wat je wel of niet meebrengt van thuis. 
  • We laten ouders graag weten hoe de dag van hun kindje verlopen is. Zo is er telkens een overlegmoment bij het brengen en halen van je kindje. We houden van een persoonlijk contact.
  • Informatie over wat je kind doet tijdens de dag, hoe het zich voelt, wat het gegeten heeft, hoe het slaapje was,... wordt bijgehouden in een elektronisch heen-en-weerschriftje. Hierin kunnen ouders en begeleiders alle info uitwisselen die ze nuttig of nodig achten. 

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je nieuw of zit je kindje al bij ons in de opvang? Je hebt vast nog enkele vragen. We willen je graag verder helpen. 

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor