Onze werking

Hoe werkt de opvang in een kinderdagverblijf?

De kinderdagverblijven van Partena bieden professionele opvang in een warm kader. We kiezen voor een verticale werking volgens het ritme van het kind. Al onze kinderdagverblijven zijn erkend door Kind & Gezin. 

Professionele opvang

  • Onze brede expertise zorgt ervoor dat je je kindje elke dag met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Wij zorgen ervoor dat je oogappel in de beste omstandigheden kan spelen, slapen en eten. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen je kindje met de beste zorgen.
  • We kiezen voor een verticale werking. Dat wil zeggen dat kinderen van verschillende leeftijden samen in één leefgroep op ontdekking gaan. Je kindje kan zich zo optimaal hechten in de opvang. Bovendien leren kinderen op die manier veel van elkaar, én leren ze elkaar te respecteren. 
  • Wij werken volgens het ritme van het kind. Zo kan elk kind opgroeien en leren op z'n eigen tempo.
  • Een master in de pedagogie waakt dagelijks actief over de kwaliteit van de opvang in onze kinderdagverblijven. We volgen ook de nieuwste ontwikkelingen van Kind en Gezin. 

Veilig, gezond en duurzaam

  • We zorgen voor de veiligheid van je kind en voorzien een degelijke infrastructuur met duurzaam en aangepast spelmateriaal en meubilair. 
  • We kiezen voor gezonde en gevarieerde voeding samengesteld door een professioneel team van diëtisten. De voeding is aangepast aan de leeftijd van elk kind. Op jouw vraag kunnen we ook dieetmaaltijden (bv. omwille van allergie) voorzien.
  • Flesvoeding voor baby's breng je best zelf mee. Je bent welkom om in het kinderdagverblijf borstvoeding te komen geven. Je kunt ook afgekolfde moedermelk met je kindje meegeven.

Ervaren partners

  • Onze kinderdagverblijven zijn erkend door Kind & Gezin. We worden aan strenge controles onderworpen en kunnen zo de beste service bieden. We hanteren strenge normen rond opvoeding, voedselveiligheid, opleidingen, infrastructuur en ontwikkeling.
  • Met Partena Kinderopvang hebben we een 25 kinderdagverblijven onder onze hoede. We hebben eigen kinderdagverblijven, maar werken ook samen met partners, waaronder Universiteit Gent, GO! gemeenschapsonderwijs, het gesubsidieerd vrij onderwijs en twee private vzw's.

Kind en Gezin helpt je verder

Wat kunnen we voor je doen?

Ben je nieuw of zit je kindje al bij ons in de opvang? Je hebt vast nog enkele vragen. We willen je graag verder helpen. 

Op zoek naar opvang?

De Partena onthaalouders en kinderdagverblijven bieden je kindje een tweede thuis. Onze goed opgeleide en ervaren begeleiders omringen hem of haar met de beste zorgen.


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor