Terugbetaling verstrekkingen

Assurcard

Met de Assurcard vereenvoudigen we de administratie rond je ziekenhuisopname. Zo hoef jij niet wakker te liggen van het financiële of administratieve luik. 

Ziekenhuisopname zonder financiële zorgen

Met de Assurcard kun je genieten van het ‘derdebetalerssysteem’. Dit betekent dat de Assurcard de communicatie tussen de verzekeraar en het ziekenhuis regelt. 

Hoe werkt het?

De Assurcard zal gebruikt kunnen worden in ziekenhuizen die aangesloten zijn op het Assurcard-systeem.Het ziekenhuisfactuur gaat rechtstreeks naar Hospitalia, zodat de facturen betaald worden door Hospitalia aan het ziekenhuis en je zelf niets meer hoeft voor te schieten. Je moet je factuur dus niet langer eerst zelf betalen en wachten op de tegemoetkoming.

Voordelen

Deze samenwerking laat ons toe om te onderhandelen met de ziekenhuizen om zo interessantste tarieven aan te bieden en de kosten ten laste van de patiënt te beperken. 

Wanneer krijg ik mijn Assurcard?

Ben je klant van Partena Ziekenfonds en ben heb je de hospitalisatieverzekering Hospitalia, dan ontvang je jouw persoonlijke kaart zodra Assurcard gelanceerd wordt.

Partena Onlinekantoor

Partena Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Makkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. 

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor