Onze digitale applicaties

 Ontdek ons aanbod

Partena Onlinekantoor

Partena Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Makkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. 

Partena smartphone app

Partena Ziekenfonds app

Bekijk je dossier via onze smartphone app, of ga zelf aan de slag: vraag kleefzegels, een terugbetaling, of je Europese Ziekteverzekeringskaart aan, of zoek een noodnummer.

Terugbetaling via de app

Terugbetaling digitaal aanvragen

Vraag nu de terugbetaling van je voordeel aan via het Onlinekantoor of met de app op je smartphone. Je neemt een foto van je document, stuurt het door via de app of het Onlinekantoor en...  wij doen de rest!

Tools

Tools

Op zoek naar een apotheek van wacht, of een zorgverlener in je buurt? Je terugbetaling uitrekenen? Met onze tools vind je snel de info die je zoekt.

Tool online aansluiten Partena Ziekenfonds

Online aansluiten

Met Partena kies je voor een onafhankelijk ziekenfonds dat jou en je gezin optimaal verzekert. Aansluiten kan nu meteen. Vul het online formulier in en wij doen de rest.

Online afspraak maken

Maak een afspraak

Wil je graag je dossier bespreken met een van onze klantenadviseurs? Met onze afsprakenmodule maak je snel een afspraak met een adviseur in een kantoor in je buurt.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor