Wettelijke ziekteverzekering

Jouw digitale ziekteverzekering

Partena Onlinekantoor

Partena Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Makkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. 

Partena smartphone app

Partena Ziekenfonds app

Bekijk je dossier via onze smartphone app, of ga zelf aan de slag: vraag kleefzegels, een terugbetaling, of je Europese Ziekteverzekeringskaart aan, of zoek een noodnummer.

Online afspraak maken

Maak een afspraak

Wil je graag je dossier bespreken met een van onze klantenadviseurs? Met onze afsprakenmodule maak je snel een afspraak met een adviseur in een kantoor in je buurt.

Tool online aansluiten Partena Ziekenfonds

Online aansluiten

Met Partena kies je voor een onafhankelijk ziekenfonds dat jou en je gezin optimaal verzekert. Aansluiten kan nu meteen. Vul het online formulier in en wij doen de rest.

Tools

Tools

Op zoek naar een apotheek van wacht, of een zorgverlener in je buurt? Je terugbetaling uitrekenen? Met onze tools vind je snel de info die je zoekt.

ehealth

eHealth

De federale overheid werkt onder de noemer 'eHealth' aan een manier om patiëntendossiers op een veilige en correcte manier elektronisch te delen.

vitalink

Vitalink

Vitalink is een digitaal gezondheidsplatform van de Vlaamse overheid. Hierop kunnen zorgverleners de zorg- en welzijnsgegevens van hun patiënten veilig elektronisch delen.

Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor