Voordelen en terugbetalingen

Kraamzorg

Na de geboorte kun je als kersverse mama een beroep doen op betaalbare en deskundige kraamzorg aan huis. Onze professioneel opgeleide kraamverzorgsters en vroedvrouwen bieden hulp en ondersteuning voor het gezin en de pasgeboren baby.

Ze helpen met de verzorging van het kindje, zorgen ervoor dat de ouders voldoende kunnen rusten, vangen eventueel ook de andere kinderen op en nemen lichte huishoudelijke taken op zich.

Kraamzorg vraag je best aan zodra je zwanger bent. Ons team van Partena Gezinszorg plant dan samen met jou professionele hulp in voor na de bevalling.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


5 euro per uur terugbetaald

Mama's krijgen bij Partena Ziekenfonds een terugbetaling voor kraamverzorging van 5 euro per uur, met een maximum bedrag van 150 euro per jaar (of maximum 30 uur). In het geval van een tweeling krijg je dit voordeel tweemaal uitbetaald en krijg je dus 2 x 30 uren terugbetaald.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Bezorg ons de originele factuur van de kraamverzorgende, voorzien van een witte kleefzegel of vraag de terugbetaling aan met je smartphone
  2. We storten het bedrag op je bankrekening op voorwaarde dat je in orde bent met je ziekenfondsbijdrage.


Welke administratieve formaliteiten mag je niet vergeten bij de geboorte van je kindje?

Ontvang de nieuwsbrief aanstaande ouders

Schrijf je in en ontvang interessante mails boordevol informatie om van jouw zwangerschap en de eerste levensjaren van je kind een onvergetelijke tijd te maken.

Kraamzorg Thuiszorg

Dossier zwangerschap en geboorte

Info over zwangerschap, bevalling, en het leven met een nieuwe baby. Reken ook op Partena voor kraamzorg, kinderopvang, zwangerschapsverlof en babyvoordelen.

Meer over zwangerschap, geboorte en baby

Partena biedt voordelen en diensten voor jou en je baby, en regelt je moederschapsrust. Ontdek ook onze kinderopvang, en lees de info voor aanstaande ouders. 

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Hoe klant worden? Bereken je bijdrage
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor