Voordelen en terugbetalingen

Sportclub Padel

Padel is een racketsport met ingrediënten uit o.a. tennis en squash. Padel is toegankelijk voor alle leeftijden en is erg aantrekkelijk door zijn sociale karakter. Een ideale sport om te spelen met vrienden, familie of collega’s.
 

Dit terugslagspel wordt gespeeld op een rechthoekig terrein, omringd door U-vormige glazen of betonnen wanden. De bal blijft in het spel na contact met de wanden.

De eerste Vlaamse padelclub Padel 4U2 Gent beschikt over 8 padelterreinen. 3 terreinen zijn overkapt en 2 beachterreinen kunnen gebruikt worden voor beachpadel. Je vindt de club in de Emanuel Hielstraat 108 in 9050 Gentbrugge.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


10% korting

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen 10% korting op een abonnement bij Padel 4U2 Gent.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Neem contact op met Padel 4U2. 
  2. De korting op je abonnement wordt meteen verrekend.

Onze partner

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Waarom bewegen?

Waarom bewegen?

Blog 1 september 2015

Iedereen weet dat beweging belangrijk is voor je gezondheid. Tot actie overgaan is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Een drukke job, het gezinsleven, of gewoon... moe? Er zijn heel wat redenen waarom je het niet zou doen. Wij geven jou graag enkele goede redenen om wél te bewegen. 

30 minuten per dag bewegen: top! 

30 minuten per dag bewegen: top! 

Blog 1 september 2015

30 minuten per dag bewegen aan een matige intensiteit heeft een gunstig effect op je gezondheid. Veel mensen weten het, te weinig mensen doen het... We helpen je om je hierop voor te bereiden en over te gaan tot actie!

Beweeg op het werk

Beweeg op het werk

Blog 2 september 2015

Dagelijks tijd maken voor je werk, je kinderen, je familie, je partner en je hobby’s zorgt ervoor dat je weinig tijd over hebt om te bewegen. Gebruik deze tips, ze helpen je een eind op weg om bewegen te combineren met de drukte van je werkdag.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Online aansluiten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor