Voordelen en terugbetalingen

Partena Gezondheidshop

Bij Partena Gezondheidshop vind je een ruim gamma producten en aangepast materiaal voor zorgbehoevenden en iedereen die gezond in het leven staat. 

Denk maar aan verzorgingsproducten voor baby en mama, sport- en wellnessartikelen, incontinentiemateriaal, producten voor thuiszorg, zelfredzaamheid en mobiliteit, ... Partena Gezondheidshop is bovendien een erkend verstrekker voor de zorgtrajecten van diabetesmateriaal, en je kunt er ook terecht voor gratis professioneel advies over woningaanpassing, comfortmeubelen en ergonomisch wonen.

Jouw voordeel

Online aansluiten Advies op maat


10% en 30% korting

Leden van Partena Ziekenfonds krijgen 10% korting op het volledige assortiment en 30% korting op incontinentiemateriaal, materiaal voor rug- en nekklachten, diabetesmateriaal en anti-decubitusmateriaal.

Voorwaarden

  • Je moet in orde zijn  met je ziekenfondsbijdrage.
  • Je betaalt geen verzendingskosten bij afhaling in een Partena-kantoor of bij levering in België bij aankoop van meer dan 50 euro.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

  1. Kies zelf of je online aankoopt, langskomt in onze Gezondheidshop in Gent of telefonisch je bestelling plaatst.
  2. Voor online aankopen surf je naar www.partena-gezondheidshop.be en log je in met je inlogggegevens voor het Onlinekantoor.
  3. De korting wordt meteen in mindering gebracht op je factuur.

Gezondheidshop
Gezondheidshop

Partena Gezondheidshop

Shop op jouw maat

In de Gezondheidshop vind je een ruim gamma aan gezondheidsproducten en aangepast materiaal. Je kunt op ons rekenen voor gratis professioneel advies én als Partena-klant geniet je 10% korting.

Ontdek onze producten

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Online aansluiten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor