Carlson Wagonlit Travel

Carlson Wagonlit Travel

Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie? Naar de zon, naar de sneeuw, alleen of met het hele gezin? Carlson Wagonlit Travel biedt reizen aan voor jong en oud.

Jouw voordeel

Graag klant worden Meer info krijgen


4% korting

Carlson Wagonlit Travel biedt klanten van Partena Ziekenfonds 4% korting op de brochurereizen van de touroperators 7Plus, Exclusive Destination, Iberostar, Jetair, MSC, Rainbow, Silverjet, Sunny Cars, Thomas Cook, Touring, TransEurop en aantrekkelijke voorwaarden bij online reservatie van vliegtuigtickets en autoverhuur.

Voorwaarden

 • De kortingen zijn niet geldig op: Disneyland Paris, Center Parcs, Futuroscope, Flight only tickets, treinticketten, vluchten en treinticketten bij citytrip reservaties, vluchten bij vliegvakanties die uitgevoerd worden via een lijnvlucht, excursies, forfait voor skiliften, skipas, skimateriaal en skilessen, last minute reizen.
 • De voordelen worden enkele toegepast op dossiers van minimum 950 euro en worden berekend op het bedrag exclusief BTW, brandstoftoeslagen en luchthaventaksen, met als gevolg dat het bedrag waarop korting wordt gegeven vastgesteld wordt op 85% van het totale bedrag.
 • Een voorschot van 30% wordt bij elke reservering gevraagd. De korting wordt enkel toegekend indien de betaling is gebeurd per bankoverschrijving, cash of bancontact en indien het verschuldigde saldo 45 dagen voor afreis werd betaald. Indien de betaling via een kredietkaart is gebeurd, kan Carlson Wagonlit Travel deze voordelen niet toekennen.
 • Er wordt een dossierkost van 17 euro gevraagd.
 • De kortingen zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of voordelen (bv: Pluskaart Delhaize, Mouvango, travel voucher, …) en zijn niet geldig bij internetreserveringen.
 • Carlson Wagonlit Travel heeft het recht om de lijst van de Touroperators en de voordelen hierop te wijzigen.

Hoe geniet ik van dit voordeel?

 1. Neem contact op met een agentschap van Carlson Wagonlit Travel via T. 02 258 80 15 of holidays@carlsonwagonlit.be. Agentschappen: Kammenstraat 69, 2000 Antwerpen - Arenbergstraat 10, 1000 Brussel - Graanmarkt 20, 8500 Kortrijk. 
 2. Maak je bekend als Partena-klant en geef je inschrijvingsnummer door. Dit vind je op je witte kleefzegel. Bij de reservatie wordt een witte kleefzegel van Partena Ziekenfonds gevraagd.
 3. De korting wordt rechtstreeks afgehouden van de factuur, op voorwaarde dat je in orde bent met de ziekenfondsbijdrage.

Tijdelijk tot 25% korting bij MSC Cruises

Beleef de 'Indian Summer' in de Middellandse Zee en krijg tot 25% korting op herfstcruises.

MSC Prezioza: vanaf 399 euro p.p.

 • Van 6/8 tot 12/11/2016
 • Cruise van 8 dagen - 7 nachten
 • Italië - Malta - Spanje - Frankrijk
 • Vertrek vanuit Genua

MSC Orchestra: vanaf 549 euro p.p.

 • Van 7/8 tot 30/10/2016
 • Cruise van 8 dagen - 7 nachten
 • Italië - Griekenland - Montenegro
 • Vertrek vanuit Venetië

Hoe geniet ik van dit voordeel?

Reserveren en meer info: mail naar holidays@carlsonwagonlit.be.


Dossier vakantie

Gezonde reistips, vakanties en
zomerkampen met ledenkorting,
en alle info over onze reisbijstandsverzekering.

Graag klant worden?

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Online aansluiten Meer info vragen
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor