Ziekenfonds en voordelen

Medische kosten of arbeidsongeschikt? Reken op Partena Ziekenfonds voor terugbetaling en vervangingsinkomen. Geniet daarnaast van de unieke extra voordelen voor onze leden.


Hoe klant worden? Advies vragen

Ontdek ons aanbod

Voordelen en terugbetalingen

Ontdek het ruime aanbod voordelen en terugbetalingen van Partena Ziekenfonds in de rubrieken baby en kinderen, gezond leven, en ziekte en extra zorg.

Wettelijke ziekteverzekering

Ging je bij de dokter, kocht je geneesmiddelen of werd je opgenomen in het ziekenhuis? Vertrouw op Partena  voor een snelle terugbetaling van je medische kosten.

Vervangingsinkomen

Je kunt plots niet meer werken door ziekte, of een ongeval? Je kunt als werknemer, werkloze of zelfstandige recht hebben op een vervangingsinkomen. Geef je arbeidsongeschiktheid tijdig aan.

Terugbetaling via je smartphone

Dankzij de Partena Ziekenfonds app kun je nu ook terugbetalingen van onze voordelen aanvragen met je smartphone. Stuur ons een foto van het document via het Onlinekantoor. Snel en makkelijk!


Het is duidelijk dat bij Partena Ziekenfonds het welzijn van de klanten centraal staat en dat boezemt vertrouwen in. Een ziekenfonds is een vanzelfsprekendheid, maar jullie doen net iets meer dan dat.
Frederick
Frederik

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Jouw ziekenfonds in een notendop

Jouw ziekenfonds in een notendop

Blog 26 januari 2016

Wat betekent een ziekenfonds precies voor jou? Hoewel het een verplicht gegeven is in België, speelt een ziekenfonds een onmisbare rol bij verschillende levensgebeurtenissen. Daarom is het belangrijk om hierin de juiste keuze te maken.

We helpen je vooruit

We helpen je vooruit

Blog 23 december 2015

Naast een ziekteverzekering biedt een ziekenfonds ook een uitgebreid zorgaanbod aan. Achter dat zorgaanbod schuilt een team van professionele medewerkers waarbij je dagelijks terecht kunt voor advies en dienstverlening afgestemd op jouw persoonlijke situatie. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor