Kantoor Kortrijk station

Parkeergelegenheid

Er zijn 4 parkeerplaatsen achter het gebouw. In de straat is parkeren betalend.

Openingsuren

Passen deze uren niet, wens je niet te wachten of spreek je graag in alle rust met de klantenadviseur: klik dan onderin op 'maak een afspraak'.

Voormiddag Namiddag
Maandag 09u00 - 12u30 Op afspraak
Dinsdag Gesloten 13u30 - 17u00
Woensdag Op afspraak 13u30 - 17u00
Donderdag Op afspraak 13u30 - 17u00
Vrijdag 09u00 - 12u30 Op afspraak
Zaterdag Gesloten Gesloten

Maak nu een afspraak


Waarvoor kun je bij ons terecht?

Onafhankelijk ziekenfonds

Bij Partena Ziekenfonds geniet je van tal van unieke voordelen en terugbetalingen. Wij denken niet enkel met je mee voor je ziekteverzekering, maar ook voor je hospitalisatie- en tandverzekering. Bovendien bieden we je kwalitatieve oplossingen voor je gezondheid en persoonlijk comfort.

Thuiszorg - Kraamzorg

Ziek, herstellend, hulpbehoevend, of net bevallen? Partena Gezinszorg komt je thuis helpen. We omringen jou met een brede waaier aan zorgen. Ons team van professioneel opgeleide maatschappelijk werk(st)ers coördineert alles voor jou.

Afhaalpunt Gezondheidshop

Wens je een bestelling te doen in de Gezondheidshop, maar kun je niet fysiek langskomen? Laat je bestelling leveren in een Partena-kantoor dat beschikt over een afhaalpunt. Zo kun je langsgaan in het kantoor van jouw keuze om jouw bestelling daar op te halen.

Sociale Dienstverlening

Onze deskundige maatschappelijke medewerkers staan je bij op momenten dat je goede raad kunt gebruiken. Met advies, ondersteuning en bemiddeling bij andere diensten. Heb je nood aan een persoonlijk gesprek? Reken op onze sociale dienstverlening via T. 02 218 22 22 of maak een afspraak.

Consulenten poets- en strijkhulp

Partena Hulp in huis biedt je kwaliteit en service waarop je kunt vertrouwen. Onze poetshulpen helpen je bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Zodat jij thuiskomt in een proper huis. Betalen doe je met dienstencheques.

Brievenbus

Wil je ons doktersbriefjes of andere documenten bezorgen? Dat kan perfect via deze brievenbus. Ze wordt meermaals per week geledigd. Zorg ervoor dat al je documenten gelabeld zijn met een kleefbriefje.

Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Gemakkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. Dankzij het Onlinekantoor kun je:
  • 24/7 je ziekenfondsdossier beheren vanaf elke locatie
  • je correspondentie digitaal ontvangen
  • gebruiksvriendelijke tools gebruiken
Aanmelden Account aanmaken

Contacteer mij

Laat je gegevens na en stel je vraag via ons contactformulier. Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor