Kantoor Genk West

Openingsuren

Voormiddag Namiddag
Maandag Op afspraak 13u30 - 17u00
Dinsdag Op afspraak 13u30 - 17u00
Woensdag Op afspraak 13u30 - 17u00
Donderdag Op afspraak 13u30 - 17u00
Vrijdag Op afspraak 13u30 - 16u00
Zaterdag Gesloten Gesloten

Passen deze uren je niet?

Maak nu een afspraak


Waarvoor kun je bij ons terecht?

Onafhankelijk ziekenfonds

Bij Partena Ziekenfonds ben je verzekerd tegen de risico’s bij een ongeval of ziekte. We bieden je kwalitatieve oplossingen voor je gezondheid en persoonlijke comfort. Daarnaast denkt Partena Ziekenfonds ook met je mee voor je ziekte-, hospitalisatie- en tandverzekering.

Afhaalpunt Gezondheidshop

Wens je een bestelling te doen in de Gezondheidshop maar kan je niet fysiek langskomen ? Voortaan kan je je bestelling plaatsen en laten leveren in een kantoor die beschikt over een afhaalpunt. Zo kan je langsgaan in het kantoor van jouw keuze om jouw bestelling op te halen.

Sociale Dienstverlening

Onze deskundige medewerkers staan je bij op momenten dat je goede raad kunt gebruiken. Ons team van maatschappelijk werkers helpt je verder met advies, ondersteuning en bemiddeling bij andere diensten.
Heeft u nood aan een gesprek met één van onze maatschappelijk medewerkers? Contacteer ons op het nummer: 02 218 22 22 of maak online een afspraak

Adviserend Geneesheer MLOZ

Ben je arbeidsongeschikt en werd je opgeroepen voor een medische controle? In dit Partena-kantoor ontvangt de adviserend geneesheer je voor een onderzoek.

Onlinekantoor

Het Partena Onlinekantoor is een gratis service voor onze klanten. Gemakkelijk te gebruiken, ecologisch, betrouwbaar, 24/7 beschikbaar en 100% gratis. Dankzij het Onlinekantoor kun je:
  • 24/7 je ziekenfondsdossier beheren vanaf elke locatie
  • je correspondentie digitaal ontvangen
  • gebruiksvriendelijke tools gebruiken
Aanmelden Account aanmaken

Contacteer mij

Laat je gegevens na en stel je vraag via ons contactformulier. Dan neemt een van onze medewerkers zo snel mogelijk contact met je op.

Contacteer ons
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor