Zelf aan de slag gaan bij Partena?

Heb je zin om zelf aan de slag te gaan bij Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis of Partena Kinderopvang? Ben je overtuigd dat jouw profiel zou passen bij ons? Twijfel dan niet langer! Neem een kijkje op onze jobsite en vind de job van jouw dromen. 


Vacatures bij Partena

Wil je graag mee bouwen aan de toekomst van Partena? Ga voor jouw droomjob bij Partena Ziekenfonds, Partena Hulp in Huis of Partena Kinderopvang. Onze 2400 medewerkers staan centraal binnen Partena. We bieden je een flexibele en waardengedreven loopbaan aan met een aantrekkelijke vergoeding.

Werken als bediende en kaderlid

Wil je als bediende en kaderlid werken bij Partena Ziekenfonds? Je kan er terecht op onze verschillende afdelingen met o.a. Hospitalia, Dentalia, Sociale Dienstverlening, Zorgverzekering etc...

Werken als kinderverzorger en onthaalouder

Wil je graag aan de slag in één van onze kinderdagverblijven of als onthaalouder? Maak deel uit van één van de grootste organisatoren van kinderopvang in Vlaanderen.

Werken als poets- en strijkhulp

Wil je graag aan het werk gaan als poets- & strijkhulp met dienstencheques? Heb jij een passie voor poetsen? Wij zijn steeds op zoek naar nieuwe werkkrachten bij Partena Hulp in Huis om ons team uit te breiden!

Werken als kraamhulp en verzorgende

Partena Hulp in huis organiseert kraamhulp, gezinszorg en bejaardenzorg, Als verzorgende sta je in voor persoonlijke verzorging, emotionele ondersteuning en hulp bij administratie. 

Partena Ziekenfonds op WhatsApp

Je hebt een korte vraag, en geen tijd om te bellen of te mailen? Stel nu je vraag aan Partena Ziekenfonds via WhatsApp op T. 02 255 77 14.


WhatsApp
Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor