Nieuws

Partena opent nieuw kinderdagverblijf in Ghelamco Arena

Gepubliceerd op 15/04/14

Partena Kinderopvang opent op 1 september een gloednieuw kinderdagverblijf in de Ghelamco Arena, de thuisbasis van voetbalclub AA Gent. De crèche zal 56 voltijdse plaatsen tellen en kan dus opvang bieden aan minimaal 56 kinderen van 0 tot 3 jaar. Vanaf vandaag kunnen alle ouders inschrijven via de website van Partena Kinderopvang.

(Lees meer)

Is je arts geconventioneerd?

Gepubliceerd op 21/03/14

Benieuwd of je arts geconventioneerd is of niet? Je kunt het nagaan via een nieuwe zoekmotor op onze website. Zo weet je altijd of je zorgverleners de officiële tarieven respecteren of niet!

(Lees meer)

Op kamp met Partena-korting

Gepubliceerd op 20/03/14

(Lees meer)

7 op de 10 Belgen gaan niet naar de tandarts

Gepubliceerd op 13/03/14

Nauwelijks 31% van de Belgen gaat jaarlijks op bezoek bij de tandarts. Nochtans is tandverzorging de laatste jaren financieel beter toegankelijk geworden. Wat houdt ons dan tegen? Het financiële aspect laat zich nog altijd gelden, maar ook factoren als leeftijd, geslacht en sociale status spelen een belangrijke rol.

(Lees meer)

Nieuwe radiocampagne Partena Ziekenfonds

Gepubliceerd op 11/03/14

“De gezonde reflex, élke dag”, dat willen we vertellen met onze nieuwe radiospotjes die in maart en april te horen zijn op de radio.

(Lees meer)

Pinda-allergie genezen met... pinda's?

Gepubliceerd op 05/03/14

Raar maar waar: kinderen met een pinda-allergie kunnen met succes worden behandeld met… pinda’s. Dat blijkt uit een groot klinisch onderzoek in het Britse Cambridge.

(Lees meer)

Dringende Zorgen in het Buitenland: nieuwigheden 2014

Gepubliceerd op 02/03/14

Dringende medische verzorging in het buitenland nodig? Geen nood, ook in 2014 kun je rekenen op de Dienst Dringende Zorgen in het Buitenland (DZB). Dit jaar ondergaat deze reisverzekering via het Voordelenpakket enkele kleine wijzigingen. We zetten ze helder op een rij!

(Lees meer)
Sluit nu aan bij Dentalia Plus