Nieuwsbericht

Zorgverzekering DKV verdwijnt

Op 31 december 2015 beëindigt DKV Zorgkas vzw haar werking. Voor de klanten van DKV Zorgkas beheert de zorgkas van Partena Ziekenfonds vanaf 2016 de aansluiting bij de Vlaamse Zorgverzekering.

De Vlaamse Zorgverzekering

Iedereen die in Vlaanderen woont en ouder is dan 25 jaar, is verplicht zich bij een zorgkas aan te sluiten en jaarlijks een ledenbijdrage te betalen. Zo draagt iedereen bij aan de Vlaamse Zorgverzekering. De zorgverzekering biedt een maandelijkse financiële tegemoetkoming voor niet-medische kosten aan mensen die zwaar zorgbehoevend zijn of in een rustoord verblijven.

Reken op de Zorgverzekering van Partena

Op 31 december 2015 beëindigt DKV Zorgkas vzw haar werking. Voor de klanten van DKV Zorgkas beheert de zorgkas van Partena vanaf 2016 de aansluiting bij de Vlaamse Zorgverzekering. Wie aangesloten was bij de Zorgkas van DKV, brengen wij persoonlijk op de hoogte. 

Als klant van Partena Ziekenfonds biedt aansluiten bij de Partena zorgkas veel voordelen: 

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

De zorgverzekering: ook in 2016 een verplicht gegeven

De zorgverzekering: ook in 2016 een verplicht gegeven

Blog 21 december 2015

Investeer in 2016 dankzij de zorgverzekering in een zorgeloze toekomst. Onverwachte gebeurtenissen kunnen je leven op zijn kop zetten. De sociale dienstverlening van Partena Ziekenfonds helpt zoeken naar een oplossing op maat van je behoeften. Dit gaat van thuiszorg, poetshulp, warme maaltijden, thuisverpleging, woningaanpassing, en hulpmiddelen die je helpen zelfstandig te wonen.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor