Nieuwsbericht

Week van het gehoor: win oordoppen op maat!

Van 24 tot en met 28 oktober organiseren Partena Ziekenfonds en gehoorcentrum Lapperre de Week van het Gehoor. Je krijgt tijdens die week in onze kantoren gratis oordopjes. Of schrijf je in voor een infosessie met gratis hoortest. Doe ook mee aan onze wedstrijd: we schenken 20 paar op maat gemaakte oordoppen weg!

Spaar je oren

Je oren goed beschermen tegen lawaai, helpt zeker om zo lang mogelijk goed te blijven horen. Ontdek in ons Dossier Oren hoe je gehoorschade zoals tinnitus kunt voorkomen, door je oren goed te beschermen. 

Investeer in goede oordoppen

Partena Ziekenfonds biedt 30 euro terugbetaling voor oordoppen op maat. Bij onze partner Lapperre krijg je bovendien 15% extra korting als Partena klant. 

Heb jij gehoorschade of gehoorverlies?

Zelfs licht gehoorverlies kan een grote impact hebben op je leven. Leer er alles over op onze infosessie 'Hoor ik nog goed?' Tijdens de infosessie vertelt een audicien je alles over de werking van het gehoor, over wat gehoorverlies precies is, hoe je het herkent en wat eraan te doen valt. Je krijgt de kans om een gehoortest te doen, en je krijgt een persoonlijk hoorrapport mee naar huis.

Win oordoppen op maat!

Omdat je niet snel genoeg kunt beginnen met je oren te beschermen tegen omgevingslawaai, schenkt Partena 20 paar op maat gemaakte oordoppen weg, ter waarde van 150 euro! Doe mee vóór 28 oktober 2016!

Week van het gehoor

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Doe op tijd iets aan gehoorverlies

Doe op tijd iets aan gehoorverlies

Blog 6 oktober 2016

Gehoorverlies ontstaat geleidelijk, en vaak is het een grote stap om het te laten onderzoeken. Nochtans heeft zelfs licht gehoorverlies een grote impact op je leven. Het probleem tijdig aanpakken kan heel wat extra gezondheidsproblemen helpen vermijden.

Doe de test: heb jij gehoorschade?

Doe de test: heb jij gehoorschade?

Blog 26 november 2015

Beter voorkomen dan genezen, ook op gehoorschade is het van toepassing. Online kun je testen of jij je oren goed beschermt en of je risico loopt op schade aan je oren. De tests zijn niet sluitend, dus heb je een vermoeden van gehoorschade, ga dan zerker langs bij de dokter. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor