Nieuwsbericht

Jong en kanker? Ga mee op vakantie!

Ben je tussen de 17 en 30 jaar en heb je kanker (gehad)? Dan ben je ongetwijfeld toe aan een welgekomen rustpauze. Kom op tegen Kanker bedient je op je wenken met een gratis vakantieweek aan zee!

Op adem komen op jouw tempo

Kanker zet het leven op z’n kop, zeker op jonge leeftijd. Vijf dagen weg van het ziekenhuis of thuis is dan misschien de ideale manier om op adem te komen. Tijdens de gratis vakantieweek aan zee van Kom op tegen Kanker kunnen jongeren lotgenoten ontmoeten in een ontspannende, ongedwongen sfeer. Geen verplichte gesprekken over kanker, maar leuke activiteiten op je eigen tempo. Van een massage en een spelletje bowling tot een rit in een oldtimer en een heuse luchtdoop…

Praktisch

Deze vakantieweek gaat door van maandag 24 tot vrijdag 28 oktober in hotel Andromeda op de zeedijk in Oostende. De jongeren kunnen er rekenen op de begeleiding van een goed opgeleide vrijwilligersploeg met 3 verpleegkundigen. Die laatste staan in voor je verzorging, in overleg met je behandelende arts.

Meer info

• Stuur een mailtje naar jongeren@komoptegenkanker.be of bel naar 02 225 83 98.
• Neem ook een kijkje op www.kankercounteren.be 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor