Nieuwsbericht

Partena Kinderopvang breidt uit

Partena Kinderopvang is volop bezig met het uitbreiden van haar opvangcapaciteit. In Oost-Vlaanderen worden al heel wat opvanginitiatieven aangeboden, maar ook West-Vlaanderen wordt volop klaargestoomd.

Beertje Bink in Beernem

Partena Kinderopvang breidt zijn opvangcapaciteit uit. Met de overname van het kinderdagverblijf Beertje Bink in Beernem, is ook West-Vlaanderen toegevoegd aan onze lijst. Beertje Bink biedt plaats aan 45 kinderen. Ouders betalen een opvangprijs op basis van hun inkomen.

De Kikkerkoning in Berlare

Daarnaast opent Partena een gloednieuw kinderdagverblijf in Oost-Vlaanderen. 14 kindjes zijn vanaf 1 september welkom in de Kikkerkoning in Berlare. Ook hier betalen ouders een opvangprijs op basis van hun inkomen. 

Bubbelbos in Baarle-Drongen

Recent nog kon Partena Kinderopvang melden dat er in Baarle een gloednieuw Partena kinderdagverblijf Bubbelbos de deuren opent op 1 september. Daar zijn nog enkele plaatsjes vrij.

Meer info of inschrijven?

Wie graag meer info wil over Bubbelbos of een van de andere opvanginitiatieven van Partena Kinderopvang, kan een kijkje nemen op de website.

Ben je op zoek naar een plaats voor je kindje? Contacteer dan Partena Kinderopvang en laat je gegevens na. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden.

 
Nieuw kinderdagverblijf Partena

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Zwangerschap: te veel onderzoeken 'uit gewoonte'?

Nieuwsberichten 1 maart 2016

Tijdens de zwangerschap gebeuren bepaalde onderzoeken bij de mama meerdere keren, zonder rekening te houden met haar risicofactoren. Denk maar aan de echografie: 1 op de 2 vrouwen krijgt 5 echo's tijdens haar zwangerschap, terwijl er maar 2 echt noodzakelijk zouden zijn. Enkele opvallende cijfers uit een nieuwe studie van de Onafhankelijke Ziekenfondsen.

Partena Kinderopvang breidt opnieuw uit

Partena Kinderopvang breidt opnieuw uit

Nieuwsberichten 23 juni 2016

Partena Kinderopvang is vragende partij voor duurzame en betaalbare kinderopvang voor iedereen. De nood aan een structurele samenwerking met lokale overheden én een meerjarenbegroting van de overheid staan bovenaan het lijstje. Maar we zitten niet stil. Een nieuw kinderdagverblijf in Baarle-Drongen is daar het bewijs van.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor