Op reis: vraag tijdig je Europese Ziekteverzekeringskaart aan

Op reis: vraag tijdig je Europese Ziekteverzekeringskaart aan

Vertrek zorgeloos op reis! Ook in het buitenland kun je rekenen op Partena Ziekenfonds. Afhankelijk van de bestemming gebruik je een Europese Ziekteverzekeringskaart (EZVK) of een ander document om te bewijzen dat je in orde bent met je wettelijke ziekteverzekering in België. 

Extra informatie op je Europese Ziekteverzekeringskaart (EZVK)

Zwaar gevallen tijdens het skiën? Je arm gebroken tijdens een trektocht door Noorwegen? In het ziekenhuis opgenomen met zware bronchitis tijdens je vakantie? Bij dringende medische verzorging in het buitenland kan je Mediphone Assist contacteren, en dat 24u/u op 24 en 7 dagen op 7 (ook in het weekend dus). Doe dat wel binnen de 48u, anders loop je het risico geen bijstand of een terugbetaling te krijgen. Die belangrijke informatie staat nu ook op de achterkant van je EZVK.

Bijstand én informatie

Je kunt Mediphone Assist niet alleen contacteren voor bijstand bij onverwachte dringende medische verzorging in het buitenland. De centrale staat ook voor je klaar als je vragen hebt over artsen of ziekenhuizen in het buitenland of andere medische info zoekt. Zoek je de dichtstbijzijnde arts tijdens je vakantie in Griekenland? Heb je specifieke vragen over de gezondheidszorg in een bepaald land? Dan kan je altijd contact opnemen met Mediphone Assist!

EZVK aanvragen?

Een EZVK of een ander reisdocument aanvragen kan via het Onlinekantoor. Doe het wel tijdig, ten laatste drie weken voor je vertrek!

 

Dossier vakantie

Gezonde reistips, vakanties en
zomerkampen met ledenkorting,
en alle info over onze reisbijstandsverzekering.

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor