Nieuwsbericht

Nooddiensten nodig: gebruik de app 112 BE

Heb je dringende hulp nodig van de brandweer, ambulance en/of politie in België? Sinds kort kan je de app 112 BE gebruiken om de nooddiensten te bereiken. Handig, want zo moet je niet meer de verschillende noodnummers onthouden.

Lokalisatie, chatfunctie, …

De app 112 BE heeft tal van voordelen. Bevind je je op een heel afgelegen plek? Geen probleem, want de app stuurt je positie onmiddellijk naar de noodcentrale. Zo kunnen de hulpverleners je snel terugvinden en winnen ze kostbare tijd. Voor doven, slechthorenden en mensen met een spraakstoornis is er dan weer een chatfunctie. Daarnaast kan je ook al bepaalde medische info doorgeven (hartproblemen, epilepsie, diabetes, …). Zo zijn de hulpdiensten al op de hoogte over je medische geschiedenis nog voor ze ter plaatse zijn. 

Gebruik in 3 stappen

  1. Ga naar de App Store of de Play Store op je smartphone, zoek naar ‘app 112 BE’ en download de app. Je zet de app best op je onthaalscherm. Zo kan je die snel terugvinden als je in nood bent!
  2. Registreer je door je contactgegevens en extra info in te vullen. Het gaat om slechts 2 schermen met een aantal korte vragen.
  3. Gebruik de app als je dringende hulp nodig hebt van de brandweer, ambulance en/of politie in België.

Meer info

Neem een kijkje op www.112.be.

 

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor