Nieuwsbericht

Laagseizoenstarieven zorgverblijf in Dunepanne

In het zorgverblijfcentrum Dunepanne in De Haan kun je terecht voor kwaliteitsvolle verzorging op maat, met hotelservice.

Laagseizoenstarieven

Profiteer van de laagseizoenstarieven: tot eind 2016, uitgezonderd tijdens de kerstvakantie, betaal je voor een eenpersoonskamer 84,50 euro, en voor een tweepersoonskamer 77,50 euro. (i.p.v. resp. 90 euro en 80 euro).

Onder dat tarief valt je verblijf in vol pension, de dagelijkse zorgverlening door verzorgenden en de animatie. Verblijf je met een tegemoetkoming van je ziekenfonds in Dunepanne? Ook dan heb je nog recht op de goedkopere tarieven.

Meer info of een zorgverblijf aanvragen?

Neem een kijkje op de website van Dunepanne

Een zorgverblijf aanvragen? Neem contact op onze Sociale dienst.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor