Nieuwsbericht

Laagseizoenstarieven zorgverblijf in Dunepanne

In het zorgverblijfcentrum Dunepanne in De Haan kun je terecht voor kwaliteitsvolle verzorging op maat, met hotelservice.

Laagseizoenstarieven

Profiteer van de laagseizoenstarieven: tot eind 2016, uitgezonderd tijdens de kerstvakantie, betaal je voor een eenpersoonskamer 84,50 euro, en voor een tweepersoonskamer 77,50 euro. (i.p.v. resp. 90 euro en 80 euro).

Onder dat tarief valt je verblijf in vol pension, de dagelijkse zorgverlening door verzorgenden en de animatie. Verblijf je met een tegemoetkoming van je ziekenfonds in Dunepanne? Ook dan heb je nog recht op de goedkopere tarieven.

Meer info of een zorgverblijf aanvragen?

Neem een kijkje op de website van Dunepanne

Een zorgverblijf aanvragen? Neem contact op onze Sociale dienst.

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Nieuw akkoord over terugbetaling borstreconstructies met eigen weefsel

Nieuwsberichten 23 november 2016

De Koninklijke Belgische Vereniging Plastische Chirurgie en de overheid hebben een akkoord bereikt rond borstreconstructies met eigen weefsel om medische redenen. De overeenkomst omvat een betere terugbetaling, een grotere transparantie van de aanrekenbare kosten en de invoering van een aantal kwaliteitseisen. Esthetische supplementen worden verboden en de persoonlijke tussenkomst van de patiënt vermindert.

Oude modellen doktersbriefjes niet langer geldig vanaf 1 juli 2017

Nieuwsberichten 15 juni 2017

Vanaf 1 juli 2017 mogen zorgverleners zoals artsen, tandartsen, kinesisten of logopedisten geen oude getuigschriften voor verstrekte hulp (doktersbriefjes) meer gebruiken. Vanaf dan zijn enkel nog de nieuwe modellen geldig. Let er dus op dat je zorgverlener je zo’n nieuw getuigschrift bezorgt. Anders loop je het risico om geen terugbetaling te krijgen! De oude modellen – uitgeschreven door je arts vóór 1 juli 2017 – kan je wel nog ná 1 juli aan ons bezorgen. Deze zullen probleemloos terugbetaald worden.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor