Nieuwsbericht

Gezondheidspromotie en ziektepreventie in Vlaanderen: geef je mening!

“Hoe belangrijk vind jij het dat Vlaanderen aandacht schenkt aan het bevorderen van de gezondheid en de preventie van ziekten bij burgers?” Dat wil de Vlaamse overheid graag weten naar aanleiding van de Gezondheidsconferentie Preventie op 16 en 17 december.

Nieuwe gezondheidsdoelstellingen

De gezondheidsdoelstellingen in Vlaanderen over thema’s als voeding, beweging, tabak, alcohol, … liepen eind 2015 af. Op de Gezondheidsconferentie Preventie (16-17 december) zal minister van Volksgezondheid Jo Vandeurzen daarom nieuwe doelstellingen voorstellen. En uiteraard ook de wetenschappelijk onderbouwde strategieën om die belangrijke objectieven te bereiken. 

Laat je stem horen

De Vlaamse overheid wil hierover niet in een ivoren toren beslissen. Daarom kan ook jij je mening geven via de online enquête op www.gezondheidsconferentie2016.be. Welke thema’s vind jij het belangrijkst? Moeten ook de school en de werkgever aan gezondheidsbevordering en ziektepreventie doen? Je kan de vragenlijst invullen tot 18 november.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons gezondheidsnieuws en gezond advies.

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies.

Maart is dikkedarmkankermaand. Doe jij ook mee?

Nieuwsberichten 13 februari 2017

Sinds 2013 krijgen alle mannen en vrouwen van 56 tot en met 74 jaar een uitnodiging in de bus om mee te doen met het bevolkingsonderzoek naar dikkedarmkanker. De hele sensibiliseringscampagne steekt nu in een nieuw kleedje. Bovendien staat internationaal de maand maart in het teken van de strijd tegen darmkanker.

Wanneer worden de uitkeringen betaald in 2017?

Nieuwsberichten 27 januari 2017

Als je een erkenning van arbeidsongeschiktheid hebt, wordt je inkomen vervangen door een uitkering arbeidsongeschiktheid, betaald door het ziekenfonds. Maar ook tijdens de periode van je moederschapsverlof krijg je van het ziekenfonds een vervangingsinkomen uitbetaald. Sleept je arbeidsongeschiktheid langer dan 1 jaar aan? In dat geval krijg je het statuut van invalide en een invaliditeitsuitkering.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor