Nieuwsbericht

Extra mogelijkheden op platform Mijngezondheid

Het portaal Mijngezondheid staat intussen al enkele maanden online. En de balans is positief. De eerste update van deze toegangspoort tot je digitale gezondheidsgegevens biedt trouwens enkele nieuwe mogelijkheden!

Waarom krijgt niet iedereen evenveel info te zien?

Op Mijngezondheid vind je een handig overzicht van al je gezondheidsgegevens die digitaal beschikbaar zijn. Zo ben je goed op de hoogte en kun je zelf je gezondheid in eigen handen nemen. Al krijgt (nog) niet iedereen evenveel info te zien.

Hoe dat komt? Bij sommige mensen is het digitale netwerk van hun ziekenhuis bv. nog niet klaar om gegevens te delen. Of hun zorgverleners houden geen elektronisch dossier bij. Minister Maggie De Block verzekert dat er hard wordt gewerkt om álle burgers toegang te geven tot al hun gezondheidsinfo.

3 nieuwigheden

Mijngezondheid pakt nu ook uit met:

  • Een Duitstalige versie: ook de ruim 75.000 bewoners van Oost-België kunnen nu dit portaal in hun moedertaal lezen.
  • Betrouwbare gezondheidsinfo: je vindt nu een link naar www.gezondheidenwetenschap.be, een online platform met betrouwbare en begrijpelijke medische informatie.
  • Koppeling met eBox: je kan rechtstreeks doorklikken naar deze digitale brievenbus voor officiële documenten van de sociale zekerheid. 

Meer info!

Neem een kijkje op de site van Minister van Volksgezondheid Maggie De Block!

 

 

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

6 aanbevelingen voor gezonde(re) gemeentes

Nieuwsberichten 11 september 2018

Gemeentes investeren meer en meer in een kwaliteitsvol gezondheidsbeleid voor hun burgers. De Onafhankelijke Ziekenfondsen juichen die evolutie toe en roepen naar aanleiding van de Gemeenteraadsverkiezingen de gemeentes op om volop samen te werken. 6 aanbevelingen voor een sterk lokaal gezondheidsbeleid, waarbij de burger centraal staat!

En wat vond u van uw ziekenhuisverblijf

Nieuwsberichten 27 augustus 2018

‘Hoe voelt u zich na uw ziekenhuisopname?’ en ‘Hoe heeft u uw verblijf en de verzorging ervaren?’: vele ziekenhuizen leggen hun patiënten vragenlijsten voor. Het Federaal Kenniscentrum voor de Gezondheidszorg (KCE) juicht dat toe, maar waarschuwt dat het gebruik van die lijsten te verschillend is.

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

Onlinekantoor

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, e-Boxberichten lezen, ...

Onlinekantoor