Blog

Maak kennis met Roekan, klantenadviseur in de regio Brussel

Hoe is het om te werken bij Partena Ziekenfonds? Onze collega Roekan Yavuz vertelt je meer over haar functie als klantenadviseur in de regio Brussel. 

 

Als je doet wat je graag doet, haal je de beste resultaten.
Roekan

Wat is jouw huidige job?

“Vandaag werk ik als klantenadviseur voor Partena Ziekenfonds. Dit betekent dat ik zowel nieuwe klanten aansluit als bestaande klanten help met vragen en advies over hun dossier. Ik hou het meest van het commerciële werk, en dus het aansluiten van nieuwe klanten.”

Waarom werk je graag bij Partena Ziekenfonds?

“Ik ben Partena Ziekenfonds dankbaar omdat ze mij een eerste jobervaring gaven. Op de jobsite van Partena Ziekenfonds vond ik deze uitdaging terug. Als pas afgestuurde kreeg ik de kans om te beginnen groeien in het commerciële werk en voelde heel veel vertrouwen. Ik heb hier al zoveel bijgeleerd, en krijg veel kansen om dit te blijven doen, zelfs na 5 jaar anciënniteit. Ook de ‘de gezonde reflex’-visie van Partena Ziekenfonds leunt sterk aan bij mijn eigen leven.”

Bekijk alle vacatures op onze jobsite

Wat geeft jou voldoening?

“Ik kom elke dag met de glimlach werken want de collega’s zijn super. Wij zijn heel collegiaal en bekijken alles positief. Elke dag doen we er alles aan om elkaar te helpen. We gaan allemaal samen voor hetzelfde doel en dat maakt het eens zo leuk. Want de klant helpen en Partena Ziekenfonds zien groeien, geven me enorm veel voldoening."

Werken bij Partena Ziekenfonds?

Heb je interesse om aan de slag te gaan bij Partena Ziekenfonds? Neem dan zeker een kijkje in onze openstaande vacatures onder andere voor klantenadviseurs in verschillende regio's. Solliciteer vandaag nog!  

Alles wat je moet weten over de keuze van je ziekenfonds

Heb jij al nagedacht over de keuze van je ziekenfonds? Ontdek er alles over in onze gratis gids.

keuze ziekenfonds

 

Klantenadviseur

Gerelateerde categorieën

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in en ontvang maandelijks ons ziekenfondsnieuws en gezond advies.

Ik schrijf me in

Meer weten? Contacteer ons!

Interesse in onze producten? Meer weten over onze dienstverlening? Stel je vraag via het contactformulier. Onze medewerkers helpen je graag verder.

Blog en nieuws

Gezond advies, het laatste gezondheidsnieuws en alles over onze workshops en infosessies

Waarom betalen we elk jaar een zorgpremie

Waarom betalen we elk jaar een zorgpremie

Blog 16 februari 2018

Elk jaar betalen ongeveer 4,5 miljoen Vlamingen een zorgpremie van 51 euro of 26 euro (voor mensen met een lager inkomen) aan hun zorgkas. Maar waar gaat dat bedrag nu precies naartoe? Je ontdekt het in de nieuwe campagne over de Vlaamse sociale bescherming van de Vlaamse overheid en de zorgkassen. 

Wij luisteren altijd

Kiezen voor Partena Ziekenfonds is kiezen voor een onafhankelijk ziekenfonds dat bereikbaar is waar en wanneer het jóu past! 


Sluiten

Kantoorzoeker

Bent u op zoek naar het dichtsbijzijnde kantoor?

Zoek een kantoor

MijnPartena

Door je aan te melden kun je al je dossiers opvolgen, inboxberichten lezen, ...

MijnPartena